![]() |
korg18
sinoc me je zena udarila toliko snazno da sam sve zvijezde vidio a znate li zastoo..pa promasio sam rupu .iihih
|
:lol: to me podsjeca na vic, kad je coban brdjan karao prvi put kad se ozenio i on ga zavuce u "zweite klasse" :lol: i znoji se on, gura, gura, kad kaze mu zena gurni ga nize, kad ga je gurnuo obrise znoj sa cela i kaze DRASTIĆNA RAZLIKA! :lol: :lol:
|
@korg18
Na kvarnjaka si hteo,a? |
Kao promasio si hahaha,e umro sam od smeha.
|
Pa dobro,sta ce covjek....rupe su inace,tako blizu i mozda drug nije
bas precizan....ili je previse brz....:) |
Sto se mene tice obe rupe kod zene nisu promasaj,ali samarcina uh,to je stvarno za Hajde da se zalimo...
|
Doduse,nije nesto daleko jedna od druge.Sta su to par centimetara.....
Nista strasno,nemoj da se sekiras korg18.... A zamisli da je oralni seks bio u pitanju,pa promasis rupu......To se desava onima sa malo duzim jezikom,ali ni to nije strasno.... Preziveces jedne batine,a sledeci put joj prvo kazi svoje namere.... Pozzz! |
Ma sve je to skoro isto :D
Čuj, možda nije bila spremna za tako nešto :lol: |
Nesto i ja razmisljam,da bi drug Korg18,prethodno, ipak trebao reci zeni
gdje ima namjeru da "gadja".... Pa ako dobije odobrenje,dobro je.....bar nece biti batina.:) |
hahaha sjetih se jos jedne price, isto se tako neki coban zenio i pita nekog skolovanog covjeka kako ce da kara prvu bracnu noc, a on mu kaze dva palca ispod pupka, zabodi i vozi ;) A kako je ovaj grmalj, palac mu ogroman i on ga zavuce u dupe :lol: i argija on, argija, muci se, a zena mu kaze, pa zabodi ga nize, sta se tu mucis, kaze joj on, suti, sta ti znas, ja sam skolovanog covjeka pitao, sad ti ko pametnija :D :D :D
|
Trenutno vrijeme na Forumu 08:20 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org