![]() |
Stavi novu cijenu za pjesme, recimo 10 eura i 28 centi =))=))=))=))
|
Da samo znaš koliko pjesama stane u ovih deset eurića ...;)
|
... pa zar je dotle doslo :-&
|
Oskudacija, oskudacija... Nego, kad ti neko naruči pesmu, ti samo kaži: Pa gde baš tu najskuplju ;)
|
Davno je pjesma imala cijenu .
Plati koliko možeš-hoćeš . Nekome može i džabe ... Ne žalim se ja tranzit ,daleko od toga . Više je ovo neka anegdota sa svirke .;) |
A i nemas rasta da se zalis, niko skupa s tobom nece plakati:(
|
Neće .
Ali lijepo je podijeliti svoju tugu sa kolegama . Odmah mi je lakše ,evo idem odmah nešto pojesti .Da dođem sebi ;) |
http://www.yu-midi.org/forum/attachm...6&d=1343717897
promeni taj valcer i tambure pusti rumbu i gajde zurle i da vidiš bakšiš :lol: šalu na stranu kod mene je verovatno još gore, nit se ko ženi nit se ko veseli.... nema ni kome da sviramo više..... 2-3 svadbe mesečno u gradu a 5x više orkestra.... |
nekad se toliko davalo za jednu strofu... definitivno sam se kasno rodio... a za vas da i ne pricam. Ko prezivi ovu i slijedecu godinu... na'ebo je.
|
@Tranzit, ja mislim da nisam na vreme umro.Evo zadnjih dve godine
pokusavam, ali valjda cu uspeti u naredne dve.Ili bar penzija, a to mu dodje isto. Salu na stranu, dok je kineza - "Zivece ovaj narod". |
Uuuuuu sunce ti jebem, necu ni da uzimam tyros kad je ovoliko malo para :lol: :lol: :lol:
Moj savjet ti je da ugradis mijeh u klavijaturu, jer zbunjujes narod, bi oni dali samo ne znaju gdje da ti stave kintu :D |
Kad nema kod vas, mo's mislit kako je ovde :(
|
I onda je uzimanje para los naziv a kralju? :)
|
Naravno.... Ovo je samo pokazatelj ekonomske moci obicnih ljudi od kojih mi, kao muzicari, zavisimo.
Treba biti realan i razumeti da obicnom coveku treba pre svega dovoljno novca da obezbedi svoje i porodicne potrebe pa, ako sta ostane, onda moze da se naruci koja pesmica... Nisam ja imao nametu da podcenjujem ovu sliku vec samo da komentarisem trenutnu situaciju... P.S. Dell, iskreno, imam o tebi kao osobi visoko misljenje i smatram da ti je ovaj komentar u najmanju ruku nepromisljen ;) |
1 Privitaka
Citat:
|
Dolaze mi stalno u posljednje vrijeme ali bas mnogi gosti i pitaju me : ''Daj imas li da mi pustis onu pjesmu od tog i tog pjevaca '' ili '' Vidi imas li pjesmu (lupam sada bez veze primjer sa zadnje svirke) od Sabana Saulica -Andjeoska vrata- . Tacno kad cujem da mi neko poslije toliko ulozenog truda, potrosenih sati i prolivenog znoja u stimanje klavijature , dodje i pita me da mu ''pustim'' pjesmu kao da ja imam winamp na klavijaturama. Skroz mi ohladi svirka.
|
Sale, zezamo se, opusteno ;)
|
just_be@ to se desava redovno nista novo ali iznervira i mene. Kao da ssm Dj..:mad:
|
Citat:
|
Isto se i meni desava :)
|
Citat:
Dobio sam fobiju od "baksisa", pa kad mi neko narucuje pesmu, prosto me strah da "uzmem" pare ;) Pozz! |
Mnogo si bre fin, kolega! Ma "otimaj" gde god možeš ;) I ako si tako stidljiv, nećeš se ti 'leba od muzike najesti. Pozz
|
Meni donese ženska u subotu papirić s tri pjesme i ladno mi nacrta srce na dno papirića. Dvije su od Žaka a treća ova nova od Magazina. Reko,nismo ih još izvježbali i basta... :D
|
Ta opcija uvijek postoji :)
A broj telefona nije napisala :) Postovano sa mobilnog uređaja |
|
Uuuuuhhhh.... Mala se izgubila :)
|
Hvalio sam se da sam kupio Tritona a sad se zalim kako nista oko njega ne znam i nista mi nije jasno. Uspeo sam da ucitam set, to je vrhunac mojih dostignuca.
|
Jedno od rjesenja je da prodas Tritona i opet imas svoj mir. :lol::lol::lol::lol:
|
Citat:
Ako si imao sreće i ubacio dobar ,solidan set, nista ne diraj . Sviraj i uzivaj . |
Tako ce i da bude, bar za prvo vreme.
|
Bolestan, temperatura, a treba ovih dana da se svira... Nema gore nego kad moras da radis bolestan... :-( :-( :-(
Fu*kin' viruses... Sent from S3 |
Ja tako jednom ozdravio na svirci :D Isao pod temperaturom i vruce u kaficu bilo i oznojio se bio, u jednom trenutku kao da sam se tek probudio ahhhaahaah
|
Uh... I ja sam jednom jedva preziveo... Katastrofa!
|
Lego u 00.00 usto u 02.00:mad:A zena kad ustane hoce da idemo na pijacu,posto je subota:)
|
hahahaha :lol:
juče svirao bolestan došao kuci jutros u 8h sad opet na svirku i ujutru na posao #:S |
Prekljuce imao operaciju, nisam spavao celu noc i ceo dan juce, uvece sa zavijenim nosem otisao na svirku. Kada sam se probudio danas, proveo 2 sata u bolnici na skidanju tampona i zaustavljanju krvarenja. I sa takvim nosem koji krvari veceras otisao na svirku.
Devojka pocela da place i kaze da nisam normalan. Ja sam joj samo odgovorio: Moja firma meni ne placa bolovanje... :) Ne znam da li da placem ili da smejem od muke :) |
Treba nekad da se pregrize go*no. Ja sam dosad kukao jer sam sinoć/jutros sa svirke došo doma u 4 i probudili me dvojica šta nemaju struje pa sam morao na intervenciju jutros prije 8 bez kafe i doručka na brzinu. Sad sam nikakav a mogu mislit šta je tebi... Bila je neka kao poslovica: "Tvoji su problemi najveći dok ne vidiš tuđe." Sad znam da je tako. Drž se, bit će dobro. ;)
|
Momci, usporite malo. Tacno je da se radi kada ima posla a da se sedi kad posla nema. Tacno je i to da treba da budemo pozrtvovani i posveceni poslu. Ali tacno je i to da tek "firma" nece bolovanje da vam plati kad navucete upalu pluca i kad mesec dana ili vise ne budete mogli na tezgu. Morate da prepoznate trenutak kad treba da se stane, ili bar da se uspori ako ne moze da se stane. Mladi ste jos i zdravi, ali zdravlje se cuva dok ga ima, kad ga istanjis i pocepas, dzaba onda da ga cuvas. Nasa profesija je takva kakva je, porazavajuce puno je muzicara koji su zaspali za volanom, koji su rano oboleli od nekih tmurnih dijagnoza, koje je sjebao alkohol, da ne nabrajam vise, reci cete da sam neka zalosna sova. Poenta je da je sve stvar izbora. Dobrog ili loseg. Oni koji su priblizno mojih godina (zivota i kafanskog staza), shvatice me. Oni koji misle da preterujem, shvatice me za dvadesetak godina. Ali sve jedno, i ako misle da preterujem, neka bar razmisle o tome. Mozda u ovim redovima nadju i neki pametan savet. A sve sam ovo napisao da bih vam rekao da cuvate zdravlje. Jbg, ponelo me.
|
Citat:
U stvari ovo se inace odnosi na sve stvari koje covjek radi u zivotu. Ko uspije da u sebe ugradi ovu osobinu,(ako je vec nema)odnosno da svoju psihu istrenira i nauci da reaguje i radi kako je gore napisano,imace mnogo manje problema u zivotu sa samim sobom,i imace mnogo svjetliju buducnost. Ako se slucajno traze izgovori da je ovo mozda nemoguce u danasnjem vremenu i slicno (da ne nabrajam) pa se nastavi i dalje "srljati,trcati,....itd", jedino,nakon izvjesnog vremena sto se desava,to je kajanje i zaljenje,a mislim da do toga nije bas nikome....U stvari,tada je vec obicno kasno.;) |
Svaka cast na dva posta iznad ;)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 06:10 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org