YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Roland (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=61)
-   -   Roland Fantom G - Pitanja (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=5232)

Vule 19.05.2009 01:08

Kolega Zarko44,nemoj da si tako osetljiv i da se ljutiš na Milančeta...da si čitao pravilnik video bi da se pisanje velikim slovima smatra vikanjem,kako na ovom tako i na svim Forumima na svetu...nemaš razloga da se ljutiš?

Pozdrav

milanceshow 19.05.2009 02:58

@zarko44
Zasluzeno si dobio karton....Rolandinjos ti je sve objasnio!

šana 25.05.2009 15:24

vingula,dal mi možeš objasnit postupak sempliranja i kak spajam klavijature u tom postupku? multisemple znam napraviti,treba mi samo postupak dobivanja sampla?

TomyCroSound 16.06.2009 12:24

Oktava "Single"

Već sam, ja mislim, o tome ovdje pisao, al sada je baš počelo ić na živce pa da pitam ponovo...
Prije nekoliko mjeseci desilo se nešto, ne znam što, uglavnom, svi zvukovi, tvornički i user u Single modu su 1 oktavu "višlji" nego što bi trebalo bit. Kada palim klav bez mog projekta, onda je sve ok, međutim, kad je projekt unutra, ne valja single. To se NIJE odrazilo na Live mod, tamo je sve ok. Probao sam u sistemu sve spustit za oktavu, ali onda se odražava i na Live. Isto tako probao sam u singlu jednu po jednu boju spustit za oktavu, također se odražava na Live, pa ne valja ni to. Ne znam što više da radim.:((
(PS volio bih ako je nekome engleski dobar ko "materinji" da mi prevede osnovu ovog posta na pm kako bi mogao stavit na rolandov forum "vani"...)
Dodato:
moram se ispravit;
i prilikom učitavanja mog projkta i kada projekt nije učitan, single je oktavu višlji nego bi trebao bit...

beronjan 25.06.2009 21:59

Fantom G editor

Drugari, imam problem sa editorom! Instalirao sam drivere, povezao klav sa kompom, krenuo da prebacim boje a on mi kaže "Unable to read/write data". Gledao sam u "Help" na editoru ali sve što je tamo napisano ja sam odradio. Zna li neko u cemu je problem? Hvala i :-h

Zlatek 26.06.2009 18:30

Momentalno mi pada na pamet da li si napravio konekciju Fantoma sa kompom?Pri tome ne mislim samo spojiti sa USB kablom nego i u Fantomu omogučiti konekciju?

beronjan 26.06.2009 19:02

Da, uradio sam i to. Ne znam šta još da probam!?

Vule 26.06.2009 19:39

Da skineš poslednju verziju drajvera sa zvaničnog sajta i reinstaliraš ga...možeš isto uraditi i sa editorom ako nemaš već poslednju verziju...proveri da li ti na računaru radi taj USB ulaz,itd....da se prvo eliminišu sve te mogućnosti pa idemo dalje....

beronjan 27.06.2009 19:13

Verzija Editora koju ja imam je 1.00, mislim da je to poslednja, a USB port na kompu mi radi, non-stop ga koristim. Reinstaliracu sve pa cu videti sta se desava... Hvala!
Dodato:
Konacno!!!

fury 11.07.2009 11:31

Fantom g favorite - problem sa transpozerom

Postoji li mogucnost na forite kada sviram nesto recimo na -1 , i promenim boju da ostane -1 ,da ne vrati na 0 transpozer????

Trenutno vrijeme na Forumu 03:10

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org