![]() |
Joj, da Čorba čuje šta su mu uradili od pesme =))
|
Novi hit...Moze da je snimi kao svoju :D |
Dinacord Powermate na delu!!! :p
|
Mislim da bi mi ovi uzeli zadnje pare za nekim kafanskim stolom...
Dodato: Ovi "ubivaju na mesto"... Nema dalje... |
@Albin
najbolje od svega je sto taj Ts Zlatovez ima skolovane muzicare, gledaj intervju hahahahaa https://www.youtube.com/watch?v=q6OJ46pKLH0 <script>var vglnk = { api_url: '//api.viglink.com/api', key: 'a187ca0f52aa99eb8b5c172d5d93c05b' };</script><script src="//cdn.viglink.com/api/vglnk.js" async="" type="text/javascript"></script> |
Jadna li je ta skola...
|
Gitar
...jeli ova dusica iz clipa clan yumidija??pilence?? |
Citat:
Dodato: Citat:
|
Jeste to je Pilence sa foruma, nas najpoznatiji forumas :)
|
Citat:
|
|
Citat:
Ali pjeva svaka joj cast. |
|
hahahahaha koji pajseri..... Bar se zahvalio na kraju.
|
Mrsko vam je da iznosite i pakujete opremu svaki put?Zamislite da morate ovo da radite :)
|
Nema tih para na svetu za koje bih se popeo, a mislim da ni ovom avanturisti nije adekvatna plata
Sent from my HTC One XL using Tapatalk 2 |
|
A tek ona što je važna sva... :">
|
|
Satorska dvojka - drajf.. odlicna. Ocekivao sam ,,Dobro vece dragi gosti sti sti sti" u vokalu ali skoro da nema delaya,... visoki pojacani i hal cini mi se.... reverb ne cujem ili sam gluv ko top... :">
Replika: http://www.youtube.com/watch?v=XEWVXXYhD8g Dodato: JOOOOOOj Šaban Šaulić Prijovićki : ,,Mater ti je**m u pi**u" Neverujem ... Ljudi skinite ovaj klip ucice u povest muzike :D |
To seko moja ,najbolja je
|
Da jeste i Šaban je to potvrdio jer nije mogao da se iskontroliše... Naravno aludiram da je njegov komentar u sred pesme bio ...iako neprimeren... 100% pozitivan ( verovatno se krije dugogodišnje prijateljstvo).... U svakom slucaju snimak je nesvakidašnji. ;)
|
evo nešto interesantno, neznam jeli kolega ovaj na forumu, ali skidam mu kapu... ^:)^ |
da da
To je kolega Semir sa foruma, veoma talentovan momak.
|
|
|
Heheh Saban legenda.
|
Evo sta nadjoh sad na b92... ovo je pravi marsovac majke mi... obratite paznju od 2:50 kada povecava tempo na 325 bpm.... neverovatno!!!
ps.: da nema ovog zidnog sata iza sebe pomislio bi majke mi da je neka montaza, valjda je zato i stavio decko da dokaze kako przi. |
Ja bih se slagirao kad bi me neko natjerao da moram tako brzo svirat a i on je skoro:lol:
|
Kazu da je ovo podvala,odnosno "fake" uz pomoc midi ili mp3 fajla sa ubrzavanjem,a "majstor" statira u kukuruzu...>:)
|
Treba pitat zenu njegovu kako je zadovoljna s njim :)
|
Mogu zamislit kako brzo radi desanku sakic=))=))=))
|
|
|
https://www.youtube.com/watch?v=mZXy...e_gdata_player Meni je ovo hit :)
|
Al kralj drzi ruku i dalje dok se ljubi ovaj :lol:
|
Ludi bubnjar
|
bez komentara :-)
<object height="315" width="560"> <embed src="//www.youtube.com/v/yXQ4e5q6Ako?version=3&hl=hr_HR" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" height="315" width="560"></object> |
Caspere, jel ovo stvarno ta Belinda? Ne sjecam je se u ovakvom izdanju, znam da je dobra bila i do jaja svirala, ali?
Sokane, ja nisam do sada sreo bubnjara koji je normalan :D Pocevsi od svoga, msm svi su carevi ali nisu normalni :lol: |
Pa da, to je ta Belinda. :D
|
Trenutno vrijeme na Forumu 11:51 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org