![]() |
dvije dobre tezge i isplaceno, ili jedna medju onim maramasima (arapima) :))
|
Vunimrave
Citat:
Dodato: CAPS SAM UKLJUCIO JER SAM BIO LIJEN DA GA iskljucim! ;) Citat:
|
CAPS NISAM ISKLJUCIO JER SAM NESTO BIO LIJEN za taj dodatni rad! ;)
Citat:
|
neko dobio BANanu!!
"Imal ko jaci i lepsi ovde"! :lol: da se ne ide u OFF topic...nastavite sa temom kako inace i glasi. evo meni iskrsla tezga sutra u nekom klubu,fina gaza,nadam se da ce biti looooodilo!!!:) |
sretno simke na tezgi a tebi aleksandre svaka cast na kupljenom ozvucenju, da te dugo sluzi i da je sa srecom! :)
|
Imam dvije kafanske tezge sutra i prekosutra, zadovoljan, standardno mjesto, standardna raja :)
|
hahahaha ma pustite "mrchu", zna da smo face, kad imamo citav tim iza sebe pa smijemo da ga banamo :lol:
inace akoBogda i ja u subotu imam svirku u jednom otmjenom restoranu 15 km od Mostara, rodjendan je u pitanju, nije jos sigurno ali ae :) |
sretno i amaru :)
Dell jel to restoran XXL, svadbeni salon? |
Ma nebih da se hvalim, ali bas sve znam RADIT<> :P
Dodato: Uuuh Samo jos BAKLAVU moram nauciti, <><> :P |
ne, u Gorancima je trebalo bit, ali nista od toga nije bilo :)
|
Stize mi sutra AKG WMS40 Dual (PT+PT) :)
|
Hajde da se i ja pohvalim.Ovo je tatino djete 1/1 (barem što se talenta tiče):))
|
Ja i Zoran Paunovic radimo ponovo zajedno u jednoj kafani u Cirihu a najverovatnije od sledece godine radimo i dole sezonu.Prosli i pretprosli put kad smo pricali o tome nisam ja mogao zbog nekih svojih obaveza ali se nadam da sada nista nece da nam poremeti te planove.
|
svirati sa muzicarom takvog kalibra, a jos kad se ima znanje kao ti, pa to je muzicki orgazam ;)
|
@Dare 82
Aj brate kad budes radio sa njim,snimi neki materijal,pa da ga metnemo u rubriku"muzicari vanzemaljci";) |
@makso68
Ovaj omladinac je pokazao sta zna, skoluj ga i stimulisi, daj mu da se drzi pravca koji ga zanima i nauci ga sta moze muzika u zivotu da mu znaci. Svaka cast mladi Makso, teraj samo. |
Hvala Dell!
Simke dobro si mi rekao za ovo.Zoran i ja smo bas dosta radili ali nemamo nijedan zajednicki snimak.Evo obecavam da cu da snimim nesto i onda obavezno postavljam. |
Citat:
|
Evo od danas su povecali brzinu interneta sa 4 na 6mb/s!
Mozda i nisam trebao da se hvalim s obzirom kolike su brzine u svetu!=)) |
kolega Simke koji internet imate? ja cekam vec duze vreme da povecaju brzinu ali nikako da se zeznu :D
|
Vidim da si iz nisa..ako imas jotelov net,ne nadaj se skoro povecanju brzine..samo cene :D
|
@nautica
SBB |
@Milan$ nemam kolega jotelov, imam exe-net. mada i oni samo gledaju cene da povecaju a ne brzinu :)
|
Hvala Dejane i Caka...On je dobar dečko,voli muziku,solidno svira gitaru i lijepo pjeva,ali se ne namjerava profesionalno baiti muzikom.Namjerava studirati geografiju,ali,nikad se ne zna,neka ima rezervni zanat..Pozdrav!
|
Evo malo prije sam narucio nokiu n8 i htc desire hd... ovaj put prelazim na dobru staru nokiu... a ovaj drugi ce zena da tapka...
|
@armin kolega mislim da je htc daleko bolji od nokie i to u ovom slucaju htc desire hd prosto ne moze da se uporedi sa n8 jer je daleko bolji. imao je moj drug n8 i mnogo se razocarao (on je zaludjenik za mobilne), e sad stvar je ukusa pa ko sta voli a ovo ti je moj savet :)
bolje zeni daj n8 :D mada kazem opet stvar ukusa :D |
Znam, ali nisam zasluzio da dobijem bolji :D... ja sam phonatik ali samo opusteno... normalno da je bolji htc po svim kriterijama osim kamere...
|
e to ako nisi zasluzio bolji to je vec druga tema :D:D:D:D
|
za onu "ajde da se zakopamo" heheh
|
I ja malo da se pohvalim,u pregovorima sam da formiram bend,posle dve godine pauze :) Bas sam srecan :)
|
Osisao sam se posle 7 godina duge kose na kratko. Po meni je to za hvaljenje,al' keva samo sto ne zaplace za kosom..:lol:
|
Imam motokultivator kod kuce svaki dan vozim devojku kuci sa njim...:))
|
Pa1x Pro+Fantom Xa
E od danas sam vlasnik Korga Pa1xPro i Fantoma Xa.
|
Da se pohvalim:D.. Kupio sam danas VA 76..al ce da se svira:D.pozz svima
|
A meni danas neki englez na parkplacu kod prodavnice kad je izlazio iz parkplaca zakaci malo plastiku nazad na Audiju i to bas kad sam ja isao prema autu heheh...I kad sam ga pitao sta sad,da zovem policiju ili sta da radimo...Kaze on ja bih da platim ostetu imam para...Uff pomislio sam ovaj stvarno ima....Uzmem mu 400 eura i idem sutra da kupim polir pastu za 10 eura da to ispoliram i bice opet ko nov:happy::rotflol:Pozzz
A ja zaboravih da kazem da u ponedeljak idem napokon da radim u Statsparkassi banki kao hausmajstor... |
Evo kolege i ja da se pohvaim narucio sam korg pa 800 a prodao korg pa 50
|
@zeljko
Meni bi ga bilo zao!Verovatno nije namerno!!! :) |
**
dobro jutroooooooo :-)
Nema kod shvabe ,,da ti bude zao,, kod njih vazi izreka,,taknuto-maknuto,,=))=)) |
Upravu je gega....Pa druze milanche to bih isto bilo kao kad bih mi neko zenu malo takno a ja ga jos malo po kosi pomilujem :lol:I kazem idem ja malo da prosetam i dolazim posle hahahhahha....Kad se radi oko auta nema prastanja tu sam najosjetljiviji kao stari vozac i ako sada momentalno ja nemam vozacku ali cu je uskoro imati ponovo....Pozzz
|
znam da nije za pohvale ali eto :D stavio sam na stalak(spider) sa pa2xpro svoj stari casio ctk 531 (na nagibni nosac) i eto da izgleda malo estetski :P i da se prisjetim svog prvog instrumentica, cak uz zvuk pa2xpro mi se svidja i strings na casiu, mada to je djecija klavijatura, ali nema veze moze se nesto iskoristiti strings i brass (ako nista za kucne upotrebe) :D hehehe veliki pozdrav.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 22:33 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org