![]() |
Bravo Amare, dobri ste ;)
Pridruzujem se poljupcima za jaranicu :P |
A vazda se i ja prikljucujem :D
|
5 Privitaka
Rock vece ;)
|
2 Privitaka
;)
|
Claptone imas zajebanu znojnicu :))
|
Hahahahaah!!!!Recite NE drogama a DA alkoholu xD
|
Slazem se :)
|
1 Privitaka
Moze jedna pjesma za naseg druga Deju od Bob Marleya: Smoke two joints in the mornink, I smoke two joints at night :lol: :lol: :lol:
Evo sastali se ja i drug Erko u Blagaju nadomak Mostara :) |
Lijepo lijepo :)
|
2 Privitaka
Evo jedno spontano okupljanje yu-midi forumasa iz BiH u Sarajevu u Skenderiji, slucajno se nasli svi tu u blizini :) Na slici su Erko, Enes, Haris, Nermin i ja.
|
Gledajuci sa lijeve strane na prvoj slici su Enes(on je banovan :D), Erkooo(Ja), Dell, Hare!
Druga slika umjesto Hareta sjedi Nermin! :) |
pa da, omladince smo natjerali da se ustaju i mijenjaju, taman s tjelesnog nam dosli :)
|
A sto to nista ne jedete i ne pijete ? Je l' to nestalo love il' ste se spremali za snimanje spota za pjesmu "Prazna casa na mom stolu" ?
|
jebiga nismo mogli zedni i gladni da slikamo, namiris se pa onda slikanje :)
|
Ajd sad fino da nam podneses raport gdje ste jeli, sta ste jeli i koliko ste jeli. Nije sala Sarajevo, tezak vam je bio izbor.
|
daj mi adresu pa ti dostavim i racun :lol: :lol:
Ma nasli smo se na kratkom picu ja i Erko u Skenderiji, igrom slucaja tu su se na tjelesnom potrefili Haris i Nermin, a Enes je isto bio u blizini. Inace govorio sam Erki da bi se moglo i u Sarajevu napraviti nesto sto smo mi uradili u Simanovcima, nikad se ne zna. Mozda i ti naletis tranzit da roknes s nama po koju "maksuziju" ;) |
More, more uvijek more, ama nemoj da bude samo pokoja maksuzija nego da se to odradi muski, da bude bas mokro. Maloljetnicima cemo naruciti po sokic da ne ostanu zedni.
|
Ja svakako ne pijem, tako da, meni sok! :D
|
Znaci druze Tranzit da budemo splavovi po Miljacki a? :lol: :lol: :lol:
|
Jbg sad ... i dete kad se upiški je mokro :)
Imate izbor sta čete .... |
@Dell
Ma plitka je Miljacka za splavova, u najboljem slucaju mozemo da budemo most (doduse ne Stari most) s jedne na drugu obalu, toliko ce nas valjda biti pijanih. @Ace Ace ja sam davno podjetinjio tako da to za mene i nije neko novo stanje. |
Koliko vidim,ovo je kafic u "Privrednom gradu" u suterenu Skenderije.
Nesto ne znam da u njemu ima u ponudi hrana. Ali neka ste vi popili "omladinsku" kafu i pice,i malo procaskali. Sto rece jedan glumac u poznatoj seriji: "U Sarajevu je nocni zivot,najintenzivniji po danu".;) |
Mozda mladi momci paze na liniju,da se ne ugoje,ne mora bas svako okupljanje da bude klopa,moze nekad i samo picence?
|
Sta ce im pice.Casa je los drug!
|
Onda nek' piju iz flase!:lol::P
|
Ma bice i prilike za mesa ;)
|
Sejo, sljedeci put i ti da nam dodjes :)
|
Citat:
|
Jelling festival 2011 Danska
1 Privitaka
Evo jedna friska iz kisovite Danske
|
Al Dino? :)
|
Regina ;)
|
Regina :D Vidi se iz neba :D Enzzo32 je za klavijaturom :D
|
evo nesto i od mene...:Dhttp://www.facebook.com/profile.php?...type=1&theater
|
Ne bi znao, jer sam ja inace seljak :D :D :D Da je bio Cira ili Mica Nikolic, zavezanih ociju bi pogodio :P
|
1 Privitaka
Refresh :))
|
re
2 Privitaka
ajde malo i ja ;)
|
1 Privitaka
Evo ja i Dell na "jutarnjoj" kavici :)
|
al' si azuran svaka ti dala (i na vrijeme dobila) :lol: :lol: :lol:
mozda kasnije postavim fragment one saksije ;) |
jesi vidio, mogli bi i u manekene :P hahahahahhahahahhah a sta i ti neces sve primjetiti, pa cak i ono kiparsko "umijece" na saksiji :D
|
1 Privitaka
Ja su jucerasnje tezge....*izgledam ko iz "koza nostra"=))
|
Trenutno vrijeme na Forumu 11:51 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org