YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Svaštara (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Vase Fotografije (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=4402)

vingula 21.04.2009 20:51

Heheheheh ja se bome nisam ni skužio da smo se u crno obukli :D :D ,a dobro ja sam ionak dan prije naše svirke bio na svadbi tako da sam i došo malo pod gasom :D

kreso 22.04.2009 14:38

@ Svirko i Vingula

E koje ste vas dvojica pizde, takvih nema nigdje. ;)

Mene niste mogli zvat da zarondam s vama (jebeš lovu). Malo bi zasviro, zapjevo koji set i normalno obloko se s vama (da vam striček pokaže di pes jajca nosi).
Čak mi je i službena "uniforma" bijele hlaće, crna košula i žuta ili crvena kravata :lol: tak da bi se uklopil s vama samo onak. Meni je crna košulja standard tak da se ne vidi blato i fleke kad se ujutro pijan zavaljam u jarak.
A vidim, pijete Frutek i Jeger (neko je ujutro zašprico pete) =))
Sigurno vam je zadnja pjesma bila "Nije mene dušo ubiloooo "

svirko 22.04.2009 14:52

Eto ga na sad!!!

Aaaaa, ljudi moji, pa šta vam nas dvojica ličimo na slici ko da pijemo sok????=))=))=))

@ Krešo,,,

pa reko si da stalno sviraš, hebiga, da smo znali...........
Ma bit će još toga, no sikiriki, aaaa onda buš ti videl " Gde pes jajca nosi ":D
Hm, ja na svoja već pomalo stanem kad i kad

kreso 22.04.2009 15:03

@ Svirko

pa normalno da radim. Al sad kad sam rastepo ekipu biram s kim radim. I da si mi reko ja bi ova dva "klokana" u subotu poslo same da odrade posel ionako imaju još jedan aranžer i gitaru :(. Mogli su komotno bez mene, 10 puta bi rađe s vama sasviral nego se s onim konjima natezo do ujutro za usranih 100 € (jesam se naradio ko konj) :mad:Pjevači do pola noči, a posle pola noči pjeva alkohol, pa onda nek ja spašavam, a u guzici već imam jedno 5 litara gemišta :lol:. A najgore mi je kad ih čopi alkohol pa ništa ne čuju, nit monitor im nije dovoljan, pa se stalno pojačavadu (a ja limitiro na mikseru jačinu sounda). E, al kad su ga onda počeli fušat, ap svak svira po svome bog te mazno, to trebaš preživit. I normalno, gasiš ima izlaze na mikseti i sviraš dalje sam i moliš boga da ti barem pjevaju tercu ak već ne mogu prvi glas. Stari moj, to je muka.
A ovo s jajcima ... (ako gaziš po njima) znači da non stop ideš na sve 4 noge (bliže su podu).

mire 22.04.2009 16:34

1 Privitaka
t. uspjelo je.E ovo je moj bend.

al bundy 22.04.2009 21:55

Citat:

Originalno postovano od kreso (Post 81808)
@ Svirko i Vingula

E koje ste vas dvojica pizde, takvih nema nigdje. ;)

"

STAAAA?
niste serifa zvali??????
pa damire brate sta ti je???
sramota.stvarno nije lijepo.
ja to vec nebi mogo uradit.
nebi mi moj horoskop dozvolio.
i jos slike postavljas.......stavljas soli na ranu.....:lol:

e moj serife...tako blizu a tako daleko....

ali moras i damira malo razumit.....mozda i nije smio da te zove...
ti ili bi popio pola tekuceg inventara...ili bi nekoga namlatio....:D

No.1 23.04.2009 06:37

1 Privitaka
:D

jeftabgd 23.04.2009 20:12

Ma i meni delujete oteceno kao pcelarski pripravnici,ali mora da ste bili neispavani.=)) ili se tu ipak pilo nesto ozbiljnije.

svirko 23.04.2009 20:17

Pčelarski pripravnici...=))=))

Hehehehehe,

pilo se pilo,al tek poslije,kad je bilo gotovo..............:D
Mo'š mislit..:D
Al to što smo pili, na to neće niti bumbar sletjet, a kamoli pčelica....:D

Plavkica 27.04.2009 00:46

Vec 45 minuta pokusavam da ubacim svoju sliku, ali nesto nece.....

Trenutno vrijeme na Forumu 07:14

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org