![]() |
Pozdrav za sve forumase,kratko javljanje sa lica mesta... Milance i ja smo opet u akciji,pesma,zezanje i domaca Dunja...tu je i nas brat Djura (djurica77)...Vaxter je opravdano odsutan ovog puta :)
|
Prezivesmo noc!!!!!Hehe...
|
Žao mi je što nisam bio, ali nije se moglo ovog puta, nažalost.
|
Bice prilike...vrlo brzo :)
|
@vule,milanche
momci, pa niste nam pisali gde ste bili :D ako ste snimali skup, skonvertirajte to i ubacite na forum da vidimo i mi kako ste se proveli :D pozdrav vule,milanche,djura, grandia :">:lol: |
Ma ubijaju ljudi nema dalje i ne treba da ih gledamo znamo vec da je bio lom:)A ne bih bilo lose da to i vidimo;)
|
Polozio sam ispite za B kategoriju, sutra predajem papire i postajem drajver :)
Inace, u ovoj temi sam se hvalio pre dve ipo godine kad sam polozio PSP :D |
|
Oooooo ko je za castenje .... cestitam, sad i jos jedan auto da kupis .... puna kapa :D
P.s Ljudi iz Backe Palanke, sklonite se s puta !!! :lol: :lol: |
Hvala ljudi :)
@Ace Ne samo iz BP, vec i iz ostalih mesta =)) |
Mislim nije da se hvalim puno ali jucer mi je bila prva proba rada u banci;))A onu vece u subotu kad sam bio u kafani dobio sam poljubac od pjevacice:confused::)Poozz
|
Juce sam dobio unapredjenje - nisam vise mladji referent, sad sam referent...Sledece sto pikiram je neko direktorsko mesto u nekom javnom preduzecu... sto je naravno realno ako se gleda tempo kojim napredujem...=)):D:D
|
|
Yamaha DSR115 aktivni stigli
1 Privitaka
E stigao je i novi par aktivnih sinoc....Jos u kutiji:
|
nakon sto sam ljetos postao ujko, oko 10 mjeseca bi to trebao biti jos jednom ;)
|
toooo, cestitam dell :), onda cemo kod mene pit "ljutu" ;) :)
|
picemo ;)
|
cestitke Dell prijatelju ;)
|
Da se pohvalim da sam danas uzivo svirao sa kolegicom pjevacicom u emisiji "Dobre vibracije" na TVSA - Kantonalna televizija Sarajevo. Pored toga malo smo sjedili pricali :D . Bilo predobro. Ako neko zeli da pogleda ima sutra u 12 repriza :D Pozz
|
da se i ja pohvalim stize novi korg pa 800 nakon dugo vremena i skupljanja love
|
Sutra popodne moj Brat Gega i ja pravimo rostilj kod njega u dvoristu,ako je neko u prolazu nek svrati :)
|
a koliko kosta meni sa picem kod gege:lol:
ja bih da svratim :lol: naravno salim se, jos jednom sretan put i pazi na holesterol. |
Pazim,uvek pazim....da ne zafali :lol:
Malo kod mog Brata Gege, pa u Minhen pa na sajam :) Vidimo se na zurci :lol: |
Setite se mene kad okrecete kobaje na rostilju!!! =))
|
od ove silne rpice o harni morao sam da zabjem glavu u frizider i sad pravim jedan strasno veliki zidarski sendvic :lol:
To je bas zdravo,zar ne???? Dodato: od gladi sam poceo i slova da premestam:lol: |
**
Da se pohvalim...
Uplatili smo loto ovde u A. jedan kolega sa foruma i ja....i dobili na izvlacenju u nedelje;) Necu ovde da napisem koju sumu da ne bi coveka saletali kuci ali se nadam da ce barem da vas pocasti picem na yu midi skupu 2011. :D:D:D |
gega
cestitke na dobitku,steta samo za jackpot posto nije izvucen u nedjelju,ali i ostali dobici nisu za baciti..
pozz |
Su per , pozajmi te mi za tyrosa 2 hahahaha
Evo i ja da se pohvalim ,od nove godine do sad ni jedne je*ene tezge STRASNO!! hahahahaha |
druze gagane, pa kako da budes na tezgu kad si ti celo vreme ovde na forumu :lol:
@gega, cestitaj kolegi i od mene :) nemoj da kazes da je 5+1 ?:-O pozdrav |
Bas tako druze Grandia , hahaha stalno nesto raspravljam hahaha
|
**
Nije 5+1 ali dovoljno posto sada delimo samo na dva dela jer jedan kolega nije dosao iako sam mu ponudio kushet kola do Welsa i nazad....jbg:lol:
|
moja zena kaze, da je moj "stap" najveci u nasoj ulici :D
|
Ma zene znaju da ocene!!!!
Ako ti je rekla da imas najveci "stap" u ulici,onda joj veruj na rec!!!! Znaju one sve!!! |
**
A otkud ona zna :confused:
|
:"> najveci stap ...
da je reko: "odoh u wc da gushim anakondu..." ;) |
Evo da se i ja pohvalim, danas mi legla prva plata u novoj firmi, malo falilo pa da bude za PA800 :)
|
yamahapassion..nista druze kad ne moze da svose za Tyros 4...:D
|
to Bokili, vidis da je ok sve ;) javi se nekad jbg
|
@Milan$: Bice druze i T4, samo kad se zainatim , hehe.
@Dell: Ma dobro je sve batice, ali izgubih zivce pored ludog sefa, ne znam koliko cu ga moci trpiti :lol:... A to za javljanje, ja kad god te cimnem na MSN, tebe nikad tamo.... hebem li ti najzgodniju drugaricu (nisam ni ja lud) :lol: |
Evo upravo sam danas dogovorio svoju prvu svirku u kaficu koju cu svirati sa kolegom :) mislim mozda je to vama glupo, al eto veliki korak za mene, za probijanje leda :)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 06:51 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org