![]() |
Bila brate.:D:D:D
Bio covek koji voli njegove pesme .........iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Ja sam brate jedva cekao takvog.......:D.......mnogo volim Z.J.............. |
Auuu, brate, extra..... Pa jos, Prezivecu, prebolecu, pa Momak Moravac...:D
|
7-8 pesme zanam napamet,a ostale sam citao iz sveske.........
Brate,odavno sam cekao takvog da se pojavi na veselje..........;) To su pesme brate......... |
......
@JAGER imam yamahu R1 cekam malo sunca pa da joj klipove razradim malo:D
mozda iducu sezonu nekog choperchica ko i ti nabavim pa malo relax. @ MEDINO ma mozemo i klub organizovat...jas sam uvjek za akcijeB-) |
uuu matori R1,svaka cast...
ja sam proslog septembra prodao motor (ZX-9R ) ,misleci da preko zime malo okrenem lovicu pa sad za par meseci da uzmem R6 ali izgleda da sam us##ao motku... lova ode ,kum iz inostranstva trenutno mi ne moze doterati nista,i ja ostadoh na "puntu" hahaha... sredicu ja to do leta pa se vidimo "na dva tocka"...;) |
Da se i ja uključim u "Fan club Zorana Jovanovića"!
Skoro mi je lik tražio "Pomoravske Vrbake" i nevjerovatno kako jedna pjesma utiče na raspoloženje u toku svirke... P.S. Pišem u ovoj temi jer se hvalim da sam znao sve 3 strofe napamet...;) |
Citat:
A sto se tice kluba, ja sam ZA! :) |
Dobar izbor @Jager...Jos jedan koji voli Honde :DDD
E sad imas shadowa, a ako nisi probao valkyrie rune NRX 1800 ( e to je motor )..kad sjednes, gotovo je, vec si zaljubljen ;) Inace radim povremeno kod ovlastenog zastupnika Honde za RH, tako da sam imao priliku sve to provozati..;) |
Necu da vredjam Korga, ali u ovoj prici je neupotrebljiv.
|
4 caka012
Ajde mi druze molim te objasni sta si hteo da kazes sa ovim jer evo vec 15 minuta buljim u ovaj post i ovo iznad sve sto pise i ne mogu da skontam??? Izgleda da sam glup.... |
Trenutno vrijeme na Forumu 17:46 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org