YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Tehnike i teorija (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Sta kazete za Mikija Cortana?? (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=10482)

grandia 17.08.2009 02:11

kabi to je bila mala sala samo da se iskuliramo brate!

a kao drugo: ne znam zasto ti napadas dareta a on nikad nije reko da je cortan bolji od amze. kako sam ja to razumeo, dare veli da svako svira svoj zanr muzike najbolje. to su i sve kolege ovde manje ili vise rekli. a to bi ja da kazem ...

kabi 17.08.2009 02:27

ne, ja ne napadam ali nevolim kad neko pokusava da me ubedu neke stvari sto nemaju pojma..
Ovako,svi mi znamo da su BUGARI najaci muzicari i da je njihova muzika teska za skidanje,Amza je svirao na TV veselinu sa najaci Bugari i on ih je izgubio,znaci jedva su ga pratili i to njihovu muziku, mislim glugo je i meni tolko da falim.. Ja ga bas i nestho negotivim,ali brate sto jeste jeste..
U tursku ili u bugarsku da ti stanes i sviras pored velike zvezde,trebas brate da imas muda..

Dare 82 17.08.2009 02:44

Upravu si Kabi!Izvini ja nisam pismen i obrazovan muzicar kao ti i ne vezbam po 10 sati i ne sviram nijedan stil osim srpske,bugarske,rumunske,makedonske,ciganske i vlaske muzike za sad pa ne znam da procenim za razliku od tebe.

kabi 17.08.2009 02:55

Niko nije rekao da ja vezbam po 10 sati hehe,pismen jesam obrazovan nisam hehe...
Ok Dare,upravu si... Cortan je bolji od Amze,Cortan je najbolji Muzicar na svetu i svira sve stilove.. Jel si zadovoljan!!!!
Al daj molim te postavi jedan snimak gde Cortan svira neki drugi stil osim svoj kao naprimer Amza sto svira????
Bas bih voleo da vidim taj snimak...

Dare 82 17.08.2009 02:59

Nisam,opet gresis!Cortan ne svira sve stilove i nije najbolji ali je kao i Amza jedan od najboljih u svom fahu.I stvarno nemoj vise da se prepucavamo oko ovoga,mislim da je dosta bilo.

Dejan 17.08.2009 03:06

Tehnike sviranja i muzicka teorija???Gdje tu Cortan da se nadje???:)

Sejox 17.08.2009 03:07

Ma nemate potrebe da se prepucavate oko ove dvojice muzicara.
Jos ce te se i posvadjati,a to nije vrijedno toga.

Neka oni rade svoj posao za koji uzimaju fine pare,a i vi radite svoj posao
kako najbolje znate i umijete.
I sve ce biti u redu.;)

Pozdrav,

Dell 17.08.2009 03:08

ajd polako malo momci, smirite se... tema prijeti da ode u lock

Dare 82 17.08.2009 03:20

Ja nemam nameru da se svadjam i samo sam izneo svoje misljenje.Ako to nekom ne odgovara to je njegov problem.Mozda i jeste najbolje da se tema zakljuca.

kabi 17.08.2009 03:22

Izvini,evo i Cortan svira bugarski i to od amze cocek svira...

Miki Cortan i Dusko Gurbet
You need to upgrade your Flash Player

Samo sto tu mnogo fali,evo ti pa sam proceni i uporedi..

Ovako ide to u orginalu,ali nema veze Cortan je vazno probao (experiment je uspeo dok je pacijent umreo) hehe...

click here to watch the video

A sta fali ovde sto svira nasu muziku,bas nista???

AMZA I BEND LIVE

Trenutno vrijeme na Forumu 19:55

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org