YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   IT Sektor (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=23)
-   -   WIN-Defregmentacija-Problem! (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=10605)

svirko 25.08.2009 22:54

=))=)),

koji ste vi likovi......
Em, što sam danas prvi dan na godišnjem ,em sam prvi dan na moru, em ste me stvarno nasmijali do suza..... i zato vam svima jedno veliko HVALA za to!!
A sad da pređemo na stvar...

@Dane85,
nije samo to greška da se gasi računalo računalo..... kod mene je bio ček i slučaj da se kod startanja čak pojavio i plavi ekran.......i onda ništa, raskapaj, i čisti, mada je još bio problem jel mi je ventilator bio pri kraju....
I poslije je sve normalno radilo.....10-tak dana

@x3meSRB,
ma i tebi bi pomogo da si mi bliže, a i da si pitao

@Grandia,
jaoooooooo majkoooooo, šta bi ti uradio da si uplašio damu:D
A i btw, nisam najstariji na forumu, al spadam u tu kategoriju, mislim po godinama.

Srdačan pozdrav svima skupa.

Maxica 26.08.2009 08:13

Korg18,mislim stvarno ti hvala,lepo si me utesio...b.o.Y.c.h. ČK..hahahah OK!...Nikola..Tnx! Grandia...Pa,nisu virusi u pitanju,vise je u pitanju to da zablokira komp,ma sigurno je ono sto mi je neko rekao nesto bad....Svirko,lepo se provedi na odmoru!:">

zsimonovic 26.08.2009 12:47

Srce,pre nego sto otvoris komp iscupaj ga iz struje da mu se nesto lose ne bi desilo ili ne daj Boze tebi.

Maxica 26.08.2009 13:29

Hahahah..Pa kad vec moram tako da ti kazem,nisam glupa,i nije mi prvi put da otvaram komp!:)
Dodato:
Samo..Nemoj pogresno da me shvatis!
Dodato:
Ocistila sam sve u kucistu,..Ali i dalje se nekad zablokira komp,i moram da ga restartujem..Definitivno je HD u pitanju..Posto znam,i ako instaliram nov windows,imacu isti problem!

svirko 26.08.2009 14:45

Hebiga, kolegice, eto, na žalost, probali smo najjednostavnije riješenje....nije išlo.....sheet heapens....
Ipak mijenjaj HDD.
Sorry....

Maxica 26.08.2009 14:49

Ma nema sta da se izvinjavas..Bar ste mi pomogli,ja nisam znala ni sta mu je.. :)

x3meSRB 26.08.2009 16:21

ne mora da znaci, nijedan strucnjak vam ne bi napamet dao dijagnozu za tako nesto, postoji mnogo virusa koji se javljaju i posle preinstaliranja sistema jer ljudi u neznanju samo formatiraju c particiju a d ostane netaknuta.... :p

ja sam imao prosle godine nekog trojanca koji me je tako zezao da sam morao ceo hdd formatirati... a hdd mi je davao takve neke simptome ko pred crkavanje... a znam kako izgleda kad crkne hdd, nekoliko sam vec menjao :D

potrebno je da se sve detaljno proveri, pa tad ide dijagnoza...

Maxica 26.08.2009 16:43

Pa,imam dobar antivirus..Mada znam da postoje virusi koji ne mogu tako da se uniste..Mislis da je problem to da treba formatovati i D?

b.o.Y.c.h. ČK 26.08.2009 16:45

Moja preporuka je DA...Ako želiš biti najsigurnija onda formatiraj sve...Tako i ja radim

Maxica 26.08.2009 16:47

U pravu si,sto je sigurno-Sigurno je.. :)

Trenutno vrijeme na Forumu 11:12

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org