![]() |
Ima li ko od kolega da živi u Parizu, treba mi smještaj za vrijeme trajanja F4? B-)
Uzmi DULE evro titulu!!! |
samo napred
|
Svaka cast grobari..puno srece u Parizu..;)
|
svaka cast Partizanu, nije to mala stvar, chuck norris, makabi, sljedeci? :D :D :D
|
Čestitke grobarima
|
Sledeci na tapetu ponovo Olimpijakos :),mislim da je bolje sto Partizan igra s Olimpijakosom nego sa Barsom i CSKA jer mislim da protiv olimpijakosa ima najvise sansi
|
samo je bedno videti kako su sabili narod u areni,pa nije ni cudo sto je bila puna,kad su im sedeli po sipkama.
samo da uzmu vece pare. inace za utakmicu,fenomenalna,ali ono nema smisla. |
Naprotiv,ima smisla. To je pravi ambijent...ludnica!!! Da su publiku složili u redove kao u pozorištu i svakoga na svoju stolicu ništa od atmosfere,veruj mi ;)
|
ne kazem da nije bolja atmosfera,logicno je da je bolje kad ima vise ljudi.
ali nisam nigde video da su onoliko ljudi bili sabijeni,kao u kosnici.ipak mislim da se igralo u pioniru-obe utakmice preko 20 razlike bez problema,tamo su ipak navikli i igraci i navijaci. sta ce,onaj jadan Anderson igra ok kad je pozorisna atmosfera u Madridu,gde se bukvalno i ne navija vec samo posmatra utakmica. sa olimpijakosom tesko,bas zbog atmosfere,ipak ce partizan igrati u gostima,bice tu grobara,ali ne i ta potrebna atmosfera koja ih nosi. |
kao ex navijac (prestao s tim ima 3 godine) i ja kazem da je bolja atmosfera kad je zbijeno, ludnica :)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 09:21 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org