YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   IT Sektor (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=23)
-   -   COD4 live (multiplayer) (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=12606)

grandia 13.09.2010 15:01

zeljko, cini mi se da sam ti reko da NE MORAS da kupis :lol:

nisam ni ja ... valjda znas kako? ako ne, javi mi se da ti objasnim ... 5 minuta i zavrsio posao :D

zeljko 13.09.2010 15:29

@simkers jasta si nego haker...dok tako dobro sviras isto:lol:

@grandija druze kako sad to?Pa vidjecu mozda ti se i javim,samo mislim da je oridjinal..oridjinal hehehe

grandia 13.09.2010 15:44

pa jeste oridjinal ... u tome je fora ... al ako si svoj key dao nekome onda ti ne mozes da upadas na servere ...

znaci moze da se kompa iztriksuje pa da misli da se CD jos uvek nalazi u drajv, al za KEY ne moz´da izbegavas ...

znaci ako neko dobije info "this key is currently using" to znaci da neko ima isti broj i u tom momentu je ONLINE ...

nek svako napise koju verziju ima pa da znamo dal mozemo da se nadjemo il ne ... kao sto sam reko, ja sam na 1.7 ;)

pozdrav

zeljko 13.09.2010 15:56

Pa jest to sto kazes je tacno ako drugi nemaju veruju 1.7 nece moci da te nadju i da stobom igraju to i ja znam jer sam igrao cod 4 najmanje 3 godine svaku vece:lol:Nista idem ja mozda danas da kupim novi cod 4 a jednom davno mi je upalila fora kad sam kupio cod 4 i nesto nije htelo da ide posto je bio komp slab..pa sam vratio nazad ali sam Key sacuvao i posle dao jednom drugu iz makedonije koji je samnom prije igrao igru Vietcong i igrao je covjek bez problema,pa mozda i danas odem pa tako uradim ...prvo kupim pa pogledam koji je Key i onda opet vratim nazad uzmem svoje pare i to je to....Naravno ako naletim na neku budalu prodavaca koji ce da prihvati to nazad:lol:ako ne onda svakako nek ostane i nema veze sto sam platio ako mi treba...hahah

Ace 14.09.2010 18:26

Grandia i ja sam evo danas updatovao na 1.7, baci neki server gde igras ?
Postavi ga ovde da mogu da vide i ostali, ima jos zainteresovanih :)

zeljko 14.09.2010 21:20

Ljudi ajd skini te svi 1.7 update pa da igramo....meni sutra stize igra....Da ne zaboravim instaliraj te i xvire da bih lakse mogao da vas nadjem gdje igrate...Naravno prvo napisite ovdje ili na moj mail vase nikove sa programa Xvire.....poooz

Jokerski 17.09.2010 17:27

Svi koi zele da igraju COD 4 na besplatnim serverima, nek instaliraju GARENA tamo ima 5 6 servera, za COD 6 AlterIWNEt Pozdrav

zeljko 17.09.2010 20:11

Evo instalirao sam upravo sada cod 4 jos samo da skinem sve update a to ce da traje jedno 2 sata....pa ko voli nek izvoli cekam ga na bojistu:lol:

@grandija druze skini xfire i registruj se pa mi kazi kako ti je ime tu da te ubacim...da mozemo da se lakse nadjemo gdje ko igra...Poooz

grandia 17.09.2010 20:48

ijaoo pa bash mora taj xfire?
a sta je sa skype? jel moze preko njega?

znam da sam ga odavno instalirao josh kad mi xp bio na cod4 ... ovaj mislim .. kad mi cod4 bio na xp i samo problema sam imago s njega :lol:

sad mi je cod4 na vistu pa da probam ...

kad bidnem ucinio javljam ti se ;)

zeljko 17.09.2010 20:54

Druze mora xvire....evo upravo sam i ja instalirao heheheh...posle mi kazes samo nik ili mail ja mislim da te ubacim...Sve sam skino i update tako da mozemo da ratujemo sada heheh...pooz

Trenutno vrijeme na Forumu 05:31

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org