YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Svaštara (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Pogledajte i poslusajte ovo (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=13164)

zeljko 03.03.2010 01:08

Meni bas ni jedna od ove tri nisu bolje od ove,mada ova mala Subasic ima fin glas gledao sam je jos od prije i u ovom snimku se cuje da jos treba da uci.
Slazem se sa time da je jos mlada i da ce biti dobra pjevacica jednog dana ako joj ostane posle puberteta ovakav fin glas ili se ne uda za neku budalu koja ce joj zabraniti da pjeva:confused:Poooz

toni-bt 03.03.2010 01:23

Rolandinjos,grupa Molika su mi sugradzani,kolege i drugari iz Bitola a Molika je drvo,beli bor koji raste samo na Pelister planina(Bitola) i jos na jedno mesto (ne znam gde tacno) u celi svet i je zaciceno zakonom ali ovi lopovi kod nas je sece i unistavaju posto je nezamenliovo kvalitetno drvo za gradza.pozzzz!

Dell 03.03.2010 02:20

zato kazem, to je moj ukus, svako voli drukcije, nekome se svidja jedno, drugome drugo, volim reci da se svijet temelji na razlikama, ne bi bilo zanimljivo kad bi svi voljeli isto, bez ljutnje drugovi i pozdravljam vas ;)

Gago 03.03.2010 02:49

Ljudi nisam reko da nema bolje ili da druge ne vajlaju,mislio sam samo da pogledajte kako peva Aneta ovu pesmu uzivo,a mislim da do sada nisam vide i slusao da neka pevacica bolje peva ovu pesmu,cak i zorica brunslik peva u zikinu dinastiju ova pesma na plejbek.

uffff popio sam litar rakije i pojeo 4 shopske salate i jos nemogu da verujem da Aneta ovo peva :D:D:D

nemojte se svadzati ko bolje peva nego slusajte i uzivajte :D

grandia 03.03.2010 06:57

to marnele

na tsonevu sam mislio, mogao si samo da ubacis onaj klip gde se ona prvi put predstavlja ziriju ...

to je onaj klip gde nevena peva razlicite zanrove a pocinje sa jednu narodnu bugarsku pesmu, koja nikako nije jednostavna da se odpeva - tu me je potrefio shlog :-O kad sam je cuo ... a ziri ostali bez reci ...

steta sto sada snima neke tehno zaebancije a bila bi kraljica za narodnu burgarsku muziku ...

Dodato:
na ovaj snimak od nevene sam se najezio (i gore i dole ...) :D

Nevena Coneva
You need to upgrade your Flash Player

dekipa 03.03.2010 21:38

Gago brate imam jedan snimak odavno i u tom snimku pise pevacica Jelena makedonka.Zato sam te i pitao kako se zove ova pevacica, a mnogo se lice.Inace ne mogu da se setim benda kako se zove sa kim je radila, ima ih na yutube sviraju instrumental djelem, djelem.U tom snimku sto imam ja svira pratnju klavijaturista sa repom na rolandu g 600, drugi solo klavijaturista na kurcvel klavijaturi, celavi bubnjar i saksofonista.Opasno je otpevala i ja mislim da je to bas ona ali je na mom snimku sto sam ja dobio najverovatnije pogresno napisano.
Svaka joj cast za pevanje!!!

aleksandar72 05.03.2010 01:15

Nadjite mi pevacicu koja ce da odpeva ovo:
(tacnije 1:36-1:37min)
Venera je dala naslov pesmi "macedonia song",sta nema veze,znamo od kud potice pesma Sojka ptica :)
Evo vec nedelju dana razmisljam kako da nazovem ovo sto je odpevala,nemam ideju.....neka bude "magija"...uzivajte

Macedonia song

Gago 05.03.2010 08:48

Mozda misle ako je pesma u 7/8 ritam, onda je sigurno Makedonska :D

milanceshow 05.03.2010 09:48

Lepo izfazonirana fraza u tom delu.Ja licno obozavam takvu svirku i cesto sviram tako.Mozda cak i previse. :)

Bez navezbane harmonije koja podrzava takvo pevanje,fazon propada....
Jednom reciju,ovo je ODLICNO!

aleksandar031 05.03.2010 12:33

Da ne otvaram novu temu

BOLEROBAND-Sadrvani-Saban Saulic
Ovu su takodje neki makedonci,zna li neko o kome se radi?
Slucajno sam nasao na youtube.

Trenutno vrijeme na Forumu 22:51

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org