![]() |
@fico
Razumjeli smo se Fico,prijatelju....;) |
Pozz kao da namesti da mi radi snimanje na primer snimam solo da boje vucem iz pa 80 i rade ali samo kad crtam a kad hocu da nesto snimim uopste nece
pocne ali kad stopiram ne ostane traka snimljena |
Jel želiš da snimiš midi ili audio zapis ???
|
midi zapis znaci da odsviram na pa80 i da mi posle vuce boje iz pa80
|
Pa80 mora biti u obostranoj midi vezi sa cubaseom. Midi in i Midi out sa Pa80 povezi sa Midi out i Midi in na kompjuteru. Na Pa80 obavezno podesi Local na off.
|
Sve je to povezano kako treba a midi local off kad se namesti ne cuje se boja dok sviram na pa 80 ,mislim da nije tako
ako neko zna kako da namestim nek kaze pozz dobri ljudi |
@virtualni
Moraš paziti kada si sve spojio i da ti se midi kanali podudaraju! |
@virtualni
tacno sta kazu kolege tranzit i zlatek, a ja verujem jos da si zaboravio da nastelujes u MIDI-inputs koja sprava prima midi-signale da bi ih dalje delila ... inace kad je kljava na LOCAL OFF onda NE cujes nista dok sviras na njoj osim ako si na odredjenom kanalu u sekvenceru. a bash me interesuje na koji nacin si povezao pa80 i kompu i koju zvucnu-karticu koristis? pozdrav |
ok je da midi kanali moraju da se podudaraju ali opet nece
zvucna kartica je em0404 a povezao sam midi in iz kompa u midi out na klav i obrnuto da li treba neka podesavanja u cubaseu pozz i hvala vam |
1 Privitaka
pa naravno druze, al cim ti kazes da ako nesto crtas s misom onda pa80 dobija signal onda ti je midi-output dobro nastelovan al midi-input nije
izaberes npr. traku broj1 a tamo na levoj glavnoj stranici nastelujes u malom prozorcicu: midi input: EMU0404 ili all midi inputs midi output: EMU0404 znam da je neko od kolega, mislim da je acekorg, ubacio na nekoj drugoj temi fotku i okruzio gde se to nasteluje ... al eto i od mene jedna malo mutna |
Trenutno vrijeme na Forumu 21:57 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org