![]() |
Otjeraj zenu i ti i grandia :D Obadvojica ste talenti a zene vas zamajavaju :lol:
Svaka ti cast brate otkidas, a i nek sam vidio da se nesto korisno moze izvuc iz turskih serija :) |
Svaka cast!
I ja isto skidam muziku iz svake serije koje moja zena gleda! |
Svaka Cast
|
Brate svaka ti cast uzivao sam slusajuci snimke,pogotovo ove prve sa PA800 :)
Svaka cast ,samo udaraj :) |
Super stvar. Ekstra.
|
mali demo-pa800
mene stvarno nije bilo dugo....malo sam se pozeleo nesto da stavim...poslusajte prvenstveno kako radi masina ,,,pa bacite neki komentar.....
ne znam da li cu dobro postaviti, ako pogresim molio bih moderatore da isprave,,,hvala unapred.....:) https://soundcloud.com/smijatovic230...rg-pa800-uzivo |
Odlicno,super zvuci
|
Kolega mijat , masina ti radi extra , ja bih je odavno pazario , al se bojim da na rikne na svirci , cuo sam od raznih drugara da im se desava da riknjavaju te kljave , zbog cega ???
|
Klasican i lep ton imas na korgu.Standardno na svim Korgovima prenaglasen je bubanj i bas u odnosu na ostale instrumente.Semplovi su OK nemam zamerki.
@Gagane PA800 se kvari zato sto nesto fabricki nije u redu uradjeno u nekoj seriji.Ja znam kolege koji su vise puta popravljali svoj korg a ima i onih koji nikada svoj pa800 nisu nosili kod majstora.Kod PA800 je ko na lutriji. |
oho, vezbalo se.... prijatno sam iznenadjen ^:)^
|
Trenutno vrijeme na Forumu 05:58 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org