YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Svaštara (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Jak muzicar ili preteruje !?!?! (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=16281)

ciric.bojan 29.11.2010 04:04

verujem da covek ima sliha ali ne bih voleo da sam na mestu pevaca a pogotovo gosta koji slusa ukusi su razliciti po meni bi trebalo malo mirnije bar dok pevac peva....:D

Almir-K 29.11.2010 08:12

Citat:

Originalno postovano od simonovic (Post 159847)
Poznajem covjeka,super svira,moze sve kad hoce.
Ovo je snimak,gdje je malo opusteniji,svi mi imamo te momente...
Sve najbolje zelim pacetu.

Eh ovo sam ja bas mislio da kazem, mozda ne svira covek bas uvek ovako. Vidi se da nema puno ljudi u ovom kaficu, njemu je mozda malo dosadno i zato izvodi. Meni je bas interesantno kad se malo zeza ovako, ali ne citav set da cirkuzi.
Ja inace mislim da ovaj zna da svira i cepa pravo. :lol:

svrakan 29.11.2010 08:13

Ja bih voleo da neko od kolega koji su rekli da ga znaju nadju neki klip gde on svira u pravom svetlu i postave ga,ja sam pregledao na youtube i na svakom snimku svira ovako,jedino mi zapao u usi jedan stari snimak gde prati Savu Radusinovica,ali je tonski zapis los pa se ne cuje bas skroz,ali cini mi se da je na tom snimku bolje svirao,mada i tamo je bio prenapadan i dominantan.

Simke 29.11.2010 10:03

@svrakan
tako je..i ja sam nasao sam taj snimak gde je pratio pokojnog Savu,tu je hteo da se otrgne kontroli,ali bio je znatno pedantniji nego na onim snimku.
Mora da mu je Sava "ocitao"lekciju pre svirke!! :lol:

dominik 29.11.2010 14:52

Malo jeste prenapadno, jako teško bi bilo slušati ovakvu svirku cijelu večer! Al sve u svemu treba mu i čestitati, čovjek je legenda, svira i dugmetaru i klavirku!
A ja još uvijek koristim transpoze!haha. Pjevač je ok.

yamahapassion 29.11.2010 19:25

Svrakane potrazi po youtube, ima par njegovih studijskih snimaka (autorskih naravno). Znam da sam pre slusao ima i neke jazz fantazije, i jos nekih stvari. Potrazicu i ja pa cu postaviti.
Postovano sa mobilnog uređaja

grandia 29.11.2010 21:02

e momci momci .. .kolko komentara a niko da dodje na ideju da je taj covek mozda(!) namerno tako svirao ... ? :-O

ni meni se ne svidja taj - kako neko rece - "slajdering" :lol: ... ne zelim da vredjam goste tog lokala, al ne verujem da je hteo njima da dokaze kakav je on sjajan muzicar ... jednostavno ta publika nije za takve zahebancije ...

PS: nemo da kazete da ste cekali da ja to pisem =))

milanceshow 30.11.2010 06:53

Nista posebno.Mnogo bi virtuoznije ispala svirka kada bi preciznije svirao.Ovako deluje kao brljanje po klavijaturi.
Bitna je ideja i sprovodjenje te ideje ........Napred Pace!!!

nikola1980 30.11.2010 08:50

hahhaahahah,svaka cast matori,gde ga nadje?!?!uf,bas sam se nasmejao,moje misljenje je da je prejak muzicar,sto valjda i svi vidite,ccc!!!

Vule 30.11.2010 11:52

Citat:

Originalno postovano od grandia (Post 159983)
e momci momci .. .kolko komentara a niko da dodje na ideju da je taj covek mozda(!) namerno tako svirao ... ? :-O

@ grandia

To niko nije pitao niti ikoga zanima. Pitanje je bilo da li se ovakva svirka smatra dobrom svirkom ili preterivanjem,mislilo se na nacin interpretacija. Hvala

Trenutno vrijeme na Forumu 22:41

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org