YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Mixeri (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Bekstvo od Behringera (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=16494)

pedjajazz 09.07.2011 01:01

Citat:

Originalno postovano od I v a n (Post 187692)
Radite,zaradite pa onda kasnije kupite bolje.Pozz

Upravo tako kao što kaže kolega! Inače ti efekti na behringeru i jesu najslabija tačka, ali i oni su dobri kakvi takvi, nego mikser bez efekata, koji nažalost ste Vi kupili.
Šta da ti kažem,...nego zajebao si se druže.:lol:
Ja već unazad (ihahaj) prvo čačkam ovaj forum i neke druge strane forume i sajtove, pre nego što rešim da kupim nešto od opreme i tada nema greške. Jedino lova presuđuje koje su mi granice!

smuchac 16.07.2011 15:18

Eto mene natrag s godišnjeg koji sam dobio s prijašnjim postom... :D

Ajmo nazad na temu...
Kako meni i mom kolegi ti efekti mogu poslužit u krcatoj birtiji punoj pijane raje na ovo malo muzike šta sviramo? Ja sam na kljavi i s ritmovima radim i nekad soliram al uglavnom pratim,a frend ima električnu gitaru s pedalom koja ima efekte i imamo dva mikrofona i to sve ide u taj naš mixer kojeg btw. još nismo isprobali. :">
Dakle,kako nama mogu poslužit ti njihovi efekti? Ne bi bilo loše da nešto naučim kad sam več ovdje. :)

pedjajazz 20.07.2011 19:53

Druže, lepo napiši koji mikser imaš?

smuchac 22.07.2011 16:23

Pa napisao sam još na prošloj strani. Dakle,radi se o Behringeru XENYX 1204USB.

pedjajazz 22.07.2011 22:53

E pa druze na tom mikseru nemas nikakve efekte, da si uzeo 1204 fx odmah bih ti rekao efekat 89 ili 57,.,.. ovako nista

smuchac 23.07.2011 15:32

Zato sam i pitao da mi malo kažete o efektima i kako oni nama dvojici mogu biti od koristi s obzirom na mijesta gdje sviramo i što sviramo,jer ovoga mozda mozemo prodat i uzest FX s vremenom.

Ace 23.07.2011 22:42

@smuchac
Ja iskreno ciitam po dva puta svaki post i nemam pojma kakav vi odgovor ocekujete ?!
Efekti bi vam koristili na vokale, t.j. mikrofone .... stavite malo Reverb i Delay kao sto rade svi, da vokal ne bude suv .... zar je to toliko nepoznato ?! Ili ja ne razumem pitanje ?!

pedjajazz 24.07.2011 02:23

Sta da ti kazem ljudima treba pomoc,... on nije kupio ni mikser sa efektima, pa kako onda da zna i ostale stvari, mlad je naucice,... u svakom slucaju kada kupi sa efektima, opet iskustvo znaci,... koji efekat koliko dozirati i tako to,... dok sam ne nauci,... a kad se ispraksira, onda mu ne treba niko ni sa novom miksetom,,, sam ce pronaci sta i kako da podesi.

smuchac 25.07.2011 12:48

Upravo tako pedjajazz. :">
Jbg,ako s vremenom ne naučim sad kad sam praktički tek krenuo,neću nikad. Ako učiš na greškama onda zaquratz sve. Sad znam da smo trebali uzest neki mixer s efektima i takvog uzimamo čim budemo u prilici. U petak smo ovog prvi put uključili i odradili svirku na njemu. To je televizija u boji naspram starog kojeg smo imali,a da ni ne razmišljam šta bi bilo da ima efekte... Polako ćemo mi i njega uzest.

@ Ace: Odgovor poput tvog očekujem jer ponavljam,početnik sam i jako malo toga znam. Zato se ne ljuti na ovakva pitanja jer i ti si jednom krenuo.

Hvala vam na odgovorima.;)

tranzit 26.07.2011 00:46

Da samo malo podsjetim sta je jedan vrlo pametni kolega predlozio:
Citat:

Originalno postovano od Burli (Post 161953)
Šta sve čovjek neće pročitati na muzičkim forumima...
Najkonkretniji zvuk za najmanje para sa Power Mate 1000/2???

Kolega @pedja5379 ja ću rizikovati pa ti predložiti ponovo Behringer!

Digitalni DDX 3216 mixer oko 400 evra, čak je skoro u oglasima(bosanskim) jedan bio za 350 i 2 aktivna zvučnika, čak šta više i ta tvoja 2 bi mogla poslužiti za neko vrijeme, sam si rekao da si sa njima zadovoljan a za 600-tinjak evra se može napraviti solidan izbor zvučnika i eto mog izbora za relativno male pare...

Potpisujem svaku njegovu rijec. Za manje pare vise kvaliteta nema nigdje osim na Behringeru DDX3216. Poslusaj Burlija nece ti biti zao jer taj mixer vrijedi bar tri puta vise.

Trenutno vrijeme na Forumu 08:25

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org