YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Saveti za bolju svirku i bolji bakšiš (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=40)
-   -   ***NOVOGODISNJI REPERTOAR***(komplet sredjen) (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=16598)

milan8707 21.12.2010 05:22

Ma samo rokaj,kad se masa ponapija,vise te ni ne slusaju,a Boga mi i ne vide :) Pozzz za sve i nemoj te se raspravljati kad ste svi u pravu :)

vujanov 21.12.2010 09:08

Tako je, svi ste u pravu i svako radi svoj posao onako kako misli da je najbolje! Hvala Simkers-u i ostalima na idejama...
Sto se mog repertoara tice, mi nemamo bukvalan redosled, ali postoji negde ispisano dosta blokova za pocetak, zagrevanje, igru, pevanje...i naravno pojedinacne pesme(radimo na aranzer)...i onda se to samo pakuje po trenutnom nahodjenju...i eto mudrosti...Zato kazem svi su u pravu i nadam se skromno da sam svojim komentarom pomirio strasti i dao konkretnu ideju...POZDRAV

mimiki 24.12.2010 15:02

pocetak otprilike treba skopcati i sklopiti malo te zabavnjake i to da to ima smisla, a posle kad krene rumba i disko uglanom neka cirilica ide, to ljudi vole i treba ubaci neke svoje improvizacije male,tipa bar ja tako radim uzmem sviram Djavolica u rok fazonu ,avlije avlije :) itd izvuces neku pesmu dobru iz naftalina koju su ljudi vec zaboravila a dobra je i brza pa to digne atmsferu i ljudi se napale :) .mislim da u simketovom repertoaru fali malo ovih sad popularnih pesama koje i ako su me bas smorile ljudi se pale na njih KRALJICA MOGA SRCA,RADjAJ SINOVE,CRNA ZENO,ZAVEDE ME I NESTADE,KAFANSKA PEVACICA,S NAMEROM PODjOH U VELIKI GRAD,ONA JE LjEPSA OD NOCI,HEJ MALA MALENA......to naravno pricam za neku klub varijantu gde je mladje drustvo sad ako je neki restoran gde dolazi drugaciji tip ljudi i malo starije generacije to je vec nesto drugo...

nelica2002 24.12.2010 16:08

Prva 2 sata po repertoaru, dok se ekipa ne opusti a kasnije šta padne na pamet i po želji naravno ako plate.

boomerang1 09.01.2011 13:32

zavisi kakva je klijentela...mozda su to trazili:lol:
<input id="gwProxy" type="hidden"><!--Session data--><input onclick="if(typeof(jsCall)=='function'){jsCall();} else{setTimeout('jsCall()',500);}" id="jsProxy" type="hidden">

momo 28.12.2011 17:32

HO HO HO
Da podgrejemo novogodišnju temu.
I odma da kažem moj stav.
IMATE LI VI PARA ILI ĆEMO PO SPISKU!
E dajte spisak pošto nema para hehehe

Milan$ 28.12.2011 18:27

ajd da pitam nesto oko repertoara,kad ste vec oziveli temu :)...sta svirate tacno u ponoc za novu?? kojih par pesama biste preporucili za taj,cele veceri ocekivani momenat?:D pozzz

zeljko_mo 28.12.2011 20:33

sta da kazem, svi ste na neki nacin u pravu...
@simke
svidja mi se sto ubacis nesto u blok, sto odudara od svih ostalih
@dejan87
i ja smisljam svirku dok montiram opremu, i sve je to ok, ali volim ispred sebe ponovo imat spisak da imam cisto pregled neki sta sljedece da sviram (u slucaju da mi nista ne padne na pamet)
@Milan$
Srecko Savovic - Godina Nova :p

momo 28.12.2011 23:45

Kad sam oživljavao temu mislio sam da neko baci spisak noviji neke ideje i to...

brajo456 30.12.2011 01:15

moje misljenje je da to mora bit fleksibilno, nevolim te fiksne repetoare....

ali nije losa idea i raspored! to moram priznat!

Trenutno vrijeme na Forumu 10:15

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org