![]() |
Zelja ti si Car,,hehe kofer od mikrofona za sarafcigere,,hehe,,,sta tek da imas rack od kljave,,busilice ,flekserice,sve u njega,,dobar si nema sta,,legendo !!!!! ;)
|
Ja kad god vidim tvoju sliku na yu-midi odmah ozednim.Ti bi trebao da pocnes da reklamiras neko od piva u Nemackoj.;)
snimci su ti sve bolji i bolji.Gresaka ima ali to je odraz toga sto nisi dovoljno uvezbao vokal za odredjene pesme. Prijatno sam iznenadjen tvojim nacinom izvodjenja zabavne muzike. odlican 5 |
Jasta druze Neso to bih najbolje radio:)A sada jedan duet sa jednom od mojih koleginica koja ima svega 16-tak godina.
Da napomenem ovo sam danas prvi put cuo i jutros odpjevao:) <embed src="http://www.*******.com/embed/982864209/aa159087" width="420" height="250" allowfullscreen="false" allowscriptaccess="always"></embed> |
dobar duet, popravljas se na ocigled,samo tako nastavi.Pozdrav kolega !!!
|
Auu druze Albin zezno sam ja ovu pjesmu heheh tek poslije kad sam ponovo slusao orginal i uporedio cujem da sam pjevao oktavu nize a i refren nije najbolje i tu sam trebao podic jos...polomicu ove slusalice...Nista moram ponovo ovo snimat da ispostujem ovu pjevacicu koja je to prilicno dobro tj.po meni super odpjevala skoro kao i ceca...bice bolje kad ponovo snimim...Pozz i hvala ipak na komentaru
|
I ja bih ti preporucio da ponovo snimis, poslusaj pjesmu bolje, imas nekoliko dijelova gdje iskaces iz intonacije i pogresne tonove pjevas, isto tako ne zuri dok pjevas, posto iskaces malo iz ritma i sve ce bit ok. Mala pjeva fantasticno :D
|
Bravo Zeljko samo tako nastavi...
pozdrav iz hladnog Valjeva .... |
Hvala...Bas upravo probao cubase 6 demo verziju i snimao malo,pa da postavim i ovo mada je od midija ali moze se malo zezati ovako po kuci heheh..Pozzz svima
<embed src="http://www.*******.com/embed/988920048/af340c07" width="420" height="250" allowfullscreen="false" allowscriptaccess="always"></embed> |
Odlicno otpjevano, iako mi se midi fajl ne svidja, bubanj roka ko kalasnjikov :D Samo pazi na ritmiku dok pjevas onaj dio kad si ti zivot moj. Postavi onu sevdalinku sto smo radili ja i ti, imas na youtube :)
|
=D>
steta sto nemas volju da se bavis profi sa pevanjem.Imas veliki potencijal. uvek pesme koje su ti poznate mnogo bolje otpevas. |
Trenutno vrijeme na Forumu 19:27 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org