![]() |
HAHA, DjolePFK ce sigurno skidati Bekovica...
Sent from my HTC One XL using Tapatalk 2 Dodato: Hvala, gitar Sent from my HTC One XL using Tapatalk 2 Dodato: Evo jos jedna meni veoma draga melodija, Mndra mja - pokusaj :? http://snd.sc/17pHPu9 |
1 Privitaka
Evo jedno jos jedno kolce, sa sve greskama :confused:
Snimljeno "na prvu" - prva harmonica i ritam na PA3X, terca dosnimljena posebno.... P.S. Nadam se da sam potrfio ovaj "attachment" |
Trebalo je to odsvirati na onoj bogaljnoj klavijaturi na PA3X, Alal vjera momak... ti si zestok svirac... sve ostalo na stranu i sound i miks... potpuno nevazno.
|
Zato mi niko neda svoju harmoniku... Pucaju dirke =))
P.S. Hvala na pohvalama, ali, ja sebe ne smatram "zestokim", cak naprotiv, ne smatram se uopste :p |
Izgleda da se ne smatras ali se posmatras. Ostavi to drugima da procijene, a skromnost ti samo ide u prilog. Jedino se dobri muzicari ne busaju u prsa, oni koji mnogo dave o svojoj svirci uglavnom ne znaju nista.
|
Pa da... Vec smo diskutovali skoro o tome... Nisam ja taj tip da na scenu izlazim kao "Nindza kornjaca". Radim sta I koliko mogu, to je to...
|
Kad smo kod izlaska na tu binu... nadam se da si pristojno, odnosno odgovarajuce obucen na toj bini, to jest da ne izlazis na scenu u majicici dva broja manjoj i isto toliko malim farmerkama.... ga skratim, kao gay =))=))=))=))
|
=))=))=))
|
To nije smijesno, to je zalosno... kad ih pogledam po tim binama kako izgledaju... prije bi covjek opalio pjevaca ili muzicara, nego pjevaljku... =))=))=))=)) ... ili jos gore, izadje u trenerci na binu... sjeti se samo Mitra Mirica iz 90-tih, takav pjevac, a sta je sebi dozvoljavao.
|
Vidiš, to je dobro... Dovoljno je da pogledaš kako se neko obukao na sceni, i uz malo mašte, znaš 90% kakva je ličnost ;-)
Sent from my HTC One XL using Tapatalk 2 |
Trenutno vrijeme na Forumu 22:52 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org