![]() |
Mozda gresim,ali meni ovo lici na obicnu zajebanciju!!:-h
|
Citat:
|
Možda bi ipak najbolje bilo - novce u džep i od klavijature do klavijature.... :)
|
Zahvaljujem svima na nesebičnim savetima i drugarskoj pomoći. Zato je ovaj forum i najbolji u regionu.
|
I samo da se pohvalim, od danas je jedan Roland gw-8 :-) moj novi drug. Nadam se da će opravdati ukazano poverenje.
Doduše polovan i relativno nesredjen, ali je tu ovaj forum. Joś jednom hvala svima na nesebičnoj pomoći. Dodato: E da. Ono najvažnije, cena je bila 550€. |
Cestitamo onda....Ovo ti je ispalo najbolje moguce resenje i sto je najbitnije, za relativno male pare si uzeo extra masinu....Nadjes neke dobre setove, ubaci, sredi ih sta ti se ne svidja i cepaj posle....Pozdrav :)
|
I ja cestitam na kupovini i mislim da se nisi zeznuo uopste, to je klavijatura kako za kucnu upotrebu ali Bogami i za zestoke tezge... Poslusaj samo snimke od kolege Bobana pa ces videti o cemu pricam. A ako ti gde bude zapelo oko klavijature mislim da mozes uvek da mu se obratis i da ce ti rado izaci u susret. Pozdrav
|
Bravo za kupovinu,a jos vise BRAVO za to sto si nas lepo obavestio!!Elem,mnogi nesto upitajui zatraze savet,a clanovi se ubise dajuci savet,a "taj" to i zaboravio...i iskreno vec sam pomislio:evo ga jos jedan sto nesto spomene pa ga nigde>
Prevario sam se,cestitav i bravo jos jednom!! |
cestitam ti na pravom izboru.gw8 je sjajan aranzer.E sad ili ces dobro da zagrejes stolicu da je sredis ili ces kupiti neki gotov set da ne mora da se mucis.:">.
|
Nisi na kraju uzeo klavijaturu za pocetnika, nego grom klavijaturu, nek je sa srecom ;)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 07:32 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org