![]() |
Skapirali smo,nismo glupi,samo sam rekao da kao sto ne primeti razliku izmedju cinele od 3mb I 30mb,isto tako taj isti gost,pijan il trezan,tesko da ce da primeti razliku izmedju klavijature od 450 I one od 3000 eura,pa opet ljudi kupuju te iste klavijature,a jos teze da ce cuju razliku izmedju fabrickog bubnja I semplovanog,pa ljudi opet sempluju sami ili placaju taj isti semplovan bubanj...Radi se o ukusima muzicara I svako radi ono sto voli I sto moze da priusti sebi
|
Upravo to.... :) Ima jos sta bih rekao, ali drugi put....Da ne spamujemo temu za dzabe....Nego da se saceka ovaj Pa600 da se vidi ko, sta, gde, kad, kako i zasto pa onda diskusije....Pozdrav :)
|
Ja se potpuno slazem sa Tranzitom sve je tako kako kaze pasalo kome ili ne...Bolje je uvijek bolje i nesviram samo pijancima koji itekako imaju sluha,nego i za sebe za svoju dusu i naravno da mi je zelja da mi klavijatura sto bolje zvuci...Pozz
|
Moje misljnje je da je ovo samo prepakovan pa500 i dodato 96m pcm user memorije u koju ne verujem da ce moci da se dodaju semplovi.
Sto se tice bubnja i rasprave ja na aranzeru prvo primetim bubanj kao i na svadbi na kojoj sam bio pre par dan . Radio je jedan bend odnosno klavijaturista,gitarista Renato Henc i pevacica. Klavijaturista je radio na PA3x i klavijatura stvarno odlicno radi ubacio je odlicne ritmove ali na pojedinim ritmovima koristio je neki bubanj koji je bio nekako tanak i odmah se primeti velika razlika u zvuku kad koristi ritmove sa tim setom. |
...
nakon telefonskog razgovora sa kolegom iz Korga ..... pa 600 je napredni pa500 za tipkom kakvu je ima pa800 a navedenih 96mb je za set koji kupujete od samog korga.. znaci jamahina fora sa balkan setom jer predpostavka je da ce svi na ovim prostorima upravo to i uzimati..... demo tog paketa je ocekuje kroz 15 dana.....
|
pijanac ajde ali kad radiš sa dobrim pevačem pa mu se zasviđa kako zvučiš u odnosu na nekog kome pa2 zvuči kao pa50 pa krene da te zove na tezge jer si bolji i imaš "puniji" zvuk nego tvoj kolega koji je dao 100e da mu ga neko s oproštenjem, samo ubaci, e tu se vide ti megabajti (i gigabajti da se ja pitam) koji fale itekako..... jedino gluv može da kaže da je isto neki trt bubanj od 1mb sa pa80 i neki addictive ili sličan koji zauzme pola memorije na pa2 ili pa3...... i naravno da ga ljudski sređen.....
a i nema ničeg lepšeg od zadovoljstva kad odsvirate na tako nekom setu koga još nemaju drugi kolege pa vas snimaju i zaobilaze ne bi li vas u par tura na pijano zeznuli da im date taj set koji "nije loš"..... a za ovaj pa600 nemam komentar, znajući od kakvog materijala su pravili pa800-pa2 i sad pa3 ne očekujem ništa više od pa600..... Citat:
znači qrac od ovce samo zamotan u finu plastiku u prevodu na srpski, isto go*no kao i onaj ASX koji nisu mogli nikom ni da prodaju osim jednocifrenom broju ljudi....... |
Citat:
|
Citat:
Dali ćeš to skapirati iz ovih tekstova ,nadam se . Vezano za pa600, ako korg izbaci ta "balkan" proširenja (ritmovi,semplovi ), to bi trebao biti ok aranžer . |
@romario
Uzimam primer samo,sviras pa800 sa 64mb ram memorije, koju ces staviti cinelu u klavijaturu, od 3mb ili od 30mb? A i to balkan prosirenje,ako urade za pa600, ko zna na sta ce ispasti. Verovatno kao za t4 sto su uradili,smesno |
Nece svirati PA800, vrlo jednostavno.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 00:27 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org