![]() |
extra guracu moj mic preko nje direktno u komp pa cu ga onda tu budziti sa efektima extra stvar
|
Taman za to i jeste smisljen taj AudioBox 22VSL. Racunaj da ces imati kvalitet sounda istovjetan onom na StudioLive mikserima.
|
extra samo mi reci da li cu moci te efekte da guram u Brainspawn Forte 2 posto preko njega kuram kontak i trilijan bas da ne moram da otvaram cubase ili nuendo
|
Moci ces jer u tom mikseru pored fizickih ulaza su i DAW ASIO parovi (cini mi se da ih 22VSL ima 2, nisam siguran), tako da sa njima raspolazes potpuno isto kao i sa fizickim ulazima (svi efekti, EQ, Level, Panorama... i na kraju i zestoki graficki EQ na Main izlazu). E... sad znam da ce apetit da ti poraste jer bi htio eventualno i aranzer da posaljes kroz taj VSL mikser, ako nista a ono radi tog grafickog EQa i kompresora. U tom slucaju uzimaj AudioBox 44VSL i rijesio si problem.
|
to tranzit ulepsao si mi noc xaxa bas to mi i treba ,ali imacu ja tu jos sigurno pitanja za tebe kad budem uzeo kartu nadam se sutra cu je poruciti i da mi stigne prekosutra i malo cu te gnjaviti sigurno jos ali ti se unapred izvinjavam
|
Karta je krajnje logicno odradjena, nece tu biti posebnih problema. Ako ih bude javi se, pa i ako nemam sada nijedan AudioBox ovdje u studiju, pomoci cu ti.
|
Puno hvala tranzit i svima ostalima
|
What sound card is includes in Trans Audio? Thankyou!
|
Trans Audio System include the best choice of Audio Interface to perform maximum of stability and quality, too much better than all of best actually Hardware Music instruments.
|
Ka'ce vise majke mu ga :D
|
Trenutno vrijeme na Forumu 17:17 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org