YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Yamaha (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Tyros 2 Stop svega (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=25728)

casper 31.07.2013 02:38

Header je prvi takt i u njemu se nalaze svi podaci vezani uz Style. Možeš ga vidjeti ako u XGWorksu otvoriš 1. kanal.

tranzit 31.07.2013 02:39

Citat:

Originalno postovano od Bokic (Post 250162)
Proverio,
Sad je jacina konstantna, i to je upravo taj jaci level koji se greskom javljao. Bitni je da je konstantan, samo cu smanjiti kompletan Drum i to je to. Super.
Nego su sad promenjeni obrtaji akorada u Clean Guitar, a i nestala mi je Mega Clean Guitar i Distorsion. Jel to tako mora ili mogu da vratim ?
I ako nije primenjena matematika ili naucna fantastika, sta je problam i kako ga resiti ?

Pisao sam ti da su bile u pitanju duple komande. Imas ih jos i to metar ali sam ja uklonio one za Drum trake i to samo one vezane za Level. Mozes da vratis i Mega Voices, samo ih pozovi na te trake gdje nedostaju a nestali su jer sam u editovanju zaboravio da promijenim standard editora na Tyros 2, vec je ostao na XG, pa su Mega Voices zamijenjeni normalnim. Znaci, samo ih upisi umjesto onih koji stoje i sve ce biti uredu. Sto ti stoji taj glasniji Drum, nisam znao koji ti treba pa sam ostavio onaj koji je bio prvi ubiljezen.
Nije nikakva visa matematika niti metafizika hahahahaha... radi se samo o ogromnoj prednosti editiranja Styleova putem softvera, naspram tog jadnog i bijednog editora u samom instrumentu. Imaj na umu da uopste nisam imao Tyros 2 kada sam ispravljao taj Style, niti sam mogao da cujem kako ce to biti na njemu, a ipak sam ga ispravio. To ti govori kolika je moc softverskog editiranja.

Bokic 31.07.2013 02:50

Ma znam ja to, dobri moj tranzite, dovoljno sam procitao tvojih postova, Casperovih, i ostalih. Svega ima, samo vremena za ucenje za sada ne. :(

I da , nije Tyros 2, vec Tyros 3, ako to uopste ima neke veze.

tyros2 31.07.2013 02:51

Kolega Bokic, koji OS imas u klavijaturi trenutno??

Vidim da je rijec o Tyros3!

Pozz

Bokic 31.07.2013 02:53

V.1.20.
Ako se ne varam to je poslednja.

tyros2 31.07.2013 02:59

Onda je u redu sto se tice OS-a!

Hajd sibni negdje taj jedan ritam sto te zahebava najvise!

I ja ima T3 ,da probam!

Pozzz!

casper 31.07.2013 03:00

Da, to je posljednja verzija.

Citat:

Originalno postovano od Bokic
Znaci, redosled je sledeci ?
1. pretvorim SSF2 u SSF1
2. odradim postupak
3. onda tek editujem Style, koji je sa .mid extenzijom
4. posle editovanja .mid, uvodim sva tri fajla u CASM editor
5. Save <hr style="color:#D1D1E1; background-color:#D1D1E1" size="1">

To je dobar postupak. Na kraju još provjeri na klavijaturi U STYLE CREATORU pod PARAMETAR da li su postavke iste kao kod originala. Meni ponekad to zna zbrljati.

tranzit 31.07.2013 03:01

@Bokic

Nema veze ni sto je Tyros 3, sasvim svejedno. Nego, ima daleko jednostavniji put i nacin nego onaj:

1. pretvorim SSF2 u SSF1
2. odradim postupak
3. onda tek editujem Style, koji je sa .mid extenzijom
4. posle editovanja .mid, uvodim sva tri fajla u CASM editor
5. Save

Sve to moze ici u jednom potezu i to upotrebom Style Makera u kojem ces definisati XG Works kao Editor. Uvodis Style u Style Maker, das mu nardebu da zadrzava svoj CASM (u tom istom Style Makeru), otvaras editiranje Stylea putem "Go" taste Style Makera, pojavljuje ti se XG Works (jer si ga definisao kao editor). Odradis sta treba da odradis, Save u XG Worksu koji odmah nestaje, a onda Save (kao Style) u Style Makeru. Zavrsen posao. Nisi morao da razdvajas CASM pa da ga ponovo spajas, nisi morao da otvaras posebno programe, sve je islo u jednom procesu i sve je garantovano tacno i sigurno.

casper 31.07.2013 03:01

@Tyros2 - imaš ga ovdje,

Baš nam se noćas ne spava, a nije pun mjesec u pitanju :D

tyros2 31.07.2013 03:04

Hvala casper...

Trenutno vrijeme na Forumu 09:36

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org