YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Muzički Software (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=20)
-   -   PreSonus - Studio One (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=26008)

Narodnjak300 09.10.2013 19:42

gde su ti linkovi, valjalo bi mi da vidim to, jel u download?

momo 09.10.2013 19:47

Pa na presonusovom sajtu ima video tutoriala.Ako ne nađeš tranzitove

Narodnjak300 09.10.2013 20:03

znam momo i to cu opet da pogledam.

tranzit 10.10.2013 00:58

Nemoj da trazis badava je. Moje izvinjenje jer sam se sjetio tek sada, da sam ljudima slao linkove na PP a da nisam postavljao na forum. Posto si dobar momak, koji ima volje da uci i napreduje, postavicu specijalno za tebe par interesantnih i veoma dobrih tutorijala najviseg nivoa, za Studio One. Neki su na Engleskom, neki na Njemackom a nadam se da govoris bar jedan od ta dva jezika.

Narodnjak300 10.10.2013 03:16

Govorim i razumem Engleski odlicno, Nemacki ne, ali nije problm iako je na Nemackom.

tranzit 10.10.2013 04:13

Podici cu jedan tutorial za tebe, doduse na Njemackom ali ces shvatiti sve jer je sve u sustini video koji je odlicno odradjen i veoma detaljan, u duzini od preko 5 i po sati video materijala, u DVD kvalitetu, koji sadrzi 70 lekcija. Jednom rijecju, najbolje sto uopste postoji u ovom domenu u vezi sa Studio One V2 DAWom. Dobices Link na PP.
Dodato:
Zaboravih, bice i dva, takodje video tutoriala, svaki od po 6 sati materijala na engleskom jeziku. Mislim da ces, uz pomoc svih ovih tutoriala, naci svaki, pa i najsitniji, detalj koji te bude interesovao u Studio One.

momo 11.10.2013 00:59

A ja?
Ja nek se patim bez tutoriala?

DinO74 11.10.2013 13:21

Ja se obradovao da ce biti tutorial :( @momo ... osudjeni smo da se patimo :D

DinO74 02.02.2014 22:48

Da ne otvaram novu temu... Zanima me nacin rutiranja kanala iz Studio One u Studio Live 16.0.2. i obratno. Citao sam po netu i jednostavno odlutao a i ruku na srce , engleski mi nije jaca strana. Pise da sa svojim 16.0.2. preko firewire imam 32 IN, 11 OUT + midi IN/OUT. Hajde neka je tako kao sto pise. Pokusao sam da odradim taj routing ali u svakom mom pokusaju sam dobio "loop" signala i naravno distorziju i izoblicenje. Ne znam da li je isti nacin rutiranja na VSL kao i na SL mixerima. Evo upravo vidim i na fejsu u Presonus S1 grupi da je lik odradio rutiranje signala izmedju S1 i SL 16.0.2. te procesirane trake vratio nazad u DAW samo sto je bio malo skrt na rijecima pa nije objasnio postavku unutar DAW-a i u UC-u. Malo sam zamnrsio ovaj post :( Ako neko moze da napise postupak podesavanja izlaza u mikseru i u DAW-u da ne lutam vise... Hvala! p.s. znam samo da mi DigOut na mikseru mora biti ukljucen :D

sale_band 03.02.2014 15:49

Ukoliko se niko ne javi u međuvremenu, potražiću ti ovo sutra na Presonus forumu, verujem da mora biti, ili eventualno tech support jer imam i nalog kod njih...

Sent from my HTC One XL using Tapatalk

Trenutno vrijeme na Forumu 05:29

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org