YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Korg (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=12)
-   -   Korg PA 600 (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=27535)

Boban 26.09.2014 19:02

Ne da ne dobijem problema ovde

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

al bundy 26.09.2014 20:30

Ma na sta mi to licimo ;)

Boban 26.09.2014 20:32

Ma nisam tako mislio haha al skontom sam vec neke stvari na PA 600 napredujem polako

Yikwo 27.09.2014 19:11

Kad ste vec otvorili temu za PA600 da pitam i ja nesto ..ranije mi je bilo podeseno da mi performance ostane isti i kada menjam ritam ...usput sam nesto cackao po globalu i sada kada promenim ritam promeni se i performance sa njim ...kako to da vratim ?

rolandx 27.09.2014 21:05

Ugasi STS mode , taster pored STS-a da ne svetli ( ima tri moda da menja sts sa varijacijama... trepćuće / da ne menja preformans... ugašeno / i da menja menja preformans .. uključeno )

Yikwo 27.09.2014 22:59

Hvala ti druze izgleda da sam ga nekako slucajno ukljucio ...

rolandx 07.10.2014 22:36

Grrrrrrrrrrr crkao mi je peach bender ! Jooooooj zivote :mad::mad::mad: Da sam ga bar koristio.... Pobrljavio je. Reaguje na gore ali levo i desno jok. Kada idem blago u desno gore spusti tonalitet i tako ostane u tom tonu... Usput se malo i rasklimao..... Ne znam da li da je otvaram ili da je poštom šaljem za BG, jer je još godinu i po u garanciji.... I mom kolegi je takodje isto crkao na isti nacin. Nemam sad njegov tel da ga priupitam sta je radio.. Eeee prećiću na Tyros majke mi.... Pun mi je ***** korga. :mad:

velja87 07.10.2014 23:08

Poprilicno sam siguran da ako budes sam otvarao ode garancija u nepovrat. Mislim da je bolje da to saljes uservis. Jbg znam da si ljut, ali kvarova ima svugde...

Boban 08.10.2014 00:17

Ni po zivu glavu ne otvaraj,to prvo kontrolisu da li si otvarao ili nisi,ako jesi garancija dovidjenja

Dodato:
Kako se moze videti koliko je rama zauzeto

rolandx 08.10.2014 07:56

Ma neću je otarati ali sam odlepio. Prvi korg da sam imao problema ( pa500 je bio fabrički promašaj sa kockastom lampicom na adapteru), ali kao što rekoh kolege su već imale identičan kvar. Kada vidim da je na Pa900 identičan joistic, muka mi je, majke mi. Kao kada bi na novom autu procureo amortizer posle mesec dana... I šta sada da upakujem i kao što su oni meni poslali poštom ( imam originalnu ambalažu) da isto tako pošaljem njima. Jer da odnesem i da odem po nju treba da pređem 400 km i dva dana izgubim... Strašno. I sve vreme bez klavijature... Maaaaa, onaj logo korga je trebao biti tako mali da se jedva vidi golim okom. Veći logo na klavijaturi ovaj korg nije zaslužio. =D>=D>=D> za Korg.

Korg 2 - 3 Ja

Ima veremena da izjednači

Trenutno vrijeme na Forumu 10:39

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org