![]() |
Kod nas u BiH je nemoguce uzeti PA500 za 500€, cak vidjam na Pik.ba PA50 oko 500€.
|
Citat:
|
1 Privitaka
Citat:
|
Citat:
Sent from my X6i using Tapatalk |
PA 50 je dovoljno
Gesendet von iPhone mit Tapatalk |
pa500 ide za kes i na dosta manje od 500e. Nekoliko sam kupio ili prihvatao u zamenu na tu cenu. E sad sto bi vlasnici iste hteli da ona kosta isto ko kad su je kupili, to se kod nas strucno zove "vlazni snovi".
Послато са NOKIA 3210 |
O tome sam i ja pricao, samo oni neka traze 600E, takve i sede po par meseci na oglasima. Inace prodao sam Pa80. Ja sad jednostavno ne znam sta da kupim za oko 500E. Bio jedan Ketron Sd1 na oglasima za 500E, kad bi tako nesto nasao, uh. Ovako stvarno ne znam sta posle 80-tke.
|
Druze, prijateljski savet..... najlakse s kupuje kad imas kes u dzepu. Sacekaj dok prodje frka oko doceka n.g. imaces klavijatura koliko hoces, sad svi sviraju pa ga drve s cenom. Posle toga svaki dan oglase i prati. Te s kes cenom brzo odu.
Послато са NOKIA 3210 |
Slazem se druze, ali sta za taj novac a da je bolje i naprednije od Pa80? Razmatrao Pa500, ali ne, ipak ne mogu da predjem preko hardverski toliko lose klav. Inace nis vezan ni za jednog proizvodjaca.
Dodato: Kolege, za 500E mogu kupiti Roland G70 solidno ocuvan od mog prijatelja, naravno sve je ispravno ali estetski ima par ogrebotina, kartica 2gb, torba, bez prosirenja. Na drugoj strani imam Pa500 kao nov i tek je proslog meseca izasao iz garancije sa torbom i SD karticom (varijanta sa okruglom lampicom na adapteru, uverio se da je razlika nebo i zemlja na razglasu, u kvalitetu dirki, izmedju klav. Sa okruglom i pravougaonastom lampicom na adapteru). Ja nisam imao prilike na detaljnije testiram klav. Probu od pola sat ne racunam, jer se tu zaista ne moze saznati nista. Voleo bi da cujem ovde misljenja? |
Trenutno vrijeme na Forumu 13:55 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org