![]() |
Lepo covek recituje a i pesma se rimuje!
Simpaticna pesmica! |
Al' se covek najvise obradovao kompresoru...napanjio ga samo tako...:)) Nek se vidi raskosh i bogatstvo...:)) Na onom live snimku...Kad drekne,ostalo "potone"...Kad ga nema,evo muzike...:))
A pesmoca je simpaticna,ruku na srce... A "shushkanje" je IN...:)) |
Kosmajac Bend - Mozda smo i mi
slatka pesmica..probajte |
Citat:
ja i petar petakovic-PECA ! |
Kod nas je sad najpopularnija i "IN" ona od Mileta ŠANKERU...
Po meni pjesma ništa naročito a ni rječi baš nešto al et,moram da je skidam pošto su ljudi ludi na njih...Baš me interesuje kako će sedo doći do aranžmana z aovu pjesmu da odprati Mileta... |
ih sedo je stara kaj'la napravice on to da zvuci.ne sumnjam ja u njega;)
|
@medino
dare, zar on nije peca jovanovic a ne petakovic..ako mislimo na istog.. onaj "varao sam nisam znao" |
kod nas je popularno naravno sve ono sto ja ne volim :D recimo od Rade Lackovica sexy seka, dosta je popularna ona brojalica od Ace - reci, onda ona od stoje gdje je ona u pjesmi "kucka prava" :D , a i one koje ja organski ne mogu, a to su zena zmija :S i do gole koze :S eto, sve ono od cega mi se dlake na glavi dizu je kod nas popularno hahahahaha
|
@ gibanica-mislimo na istog,varao sam nisam znao i pucaj mi pravo u celo....to je petar petakovic...pogresno si cuo. to je moj dobar drug...ima gitaristu jako dobrog,mozda cak i trenutno najboljeg u srbiji,micko se zove
|
Pesmu 'Pucaj mi pravo u celo" peva Peca Jovanovic.Isti covek koji je na Beoviziji 2007,pevao pesmu "Kao da je bilo juce'.Zasto se kititi tudjim perjem???
|
Trenutno vrijeme na Forumu 00:25 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org