YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Korg (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=12)
-   -   Novi operativni Sistem za PA800/PA2x (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=5834)

Alix 13.09.2008 14:11

###E moj tesla pa ja jednom dobih ban a da niko nije primjetio da sam ja taj bio koji je bio vrijedjan ali...###

Nisi ga dobio za bez veze vjeruj...Ima tu mnogo razloga a nadam se da nećeš ponovo stupati u sukob kao i prije...I sam sam se promjenio u nekim stvarima jel najlakše je nekoga uvrjediti a najteže priznati svoju grešku...Dobrodošao nazad i nadam se da neće više biti iskri...pozdrav!

shown 13.09.2008 14:24

ev subote a od OS ni traga sta rade ti u korgu nije valjda neradna subota

tesla 13.09.2008 14:27

pa lepo su rekli da ce da daju samo informacije o OS i vreme kada ce izaci sto su i uradili imas link u prvom postu........

shown 13.09.2008 14:38

fala puno

mykeli 13.09.2008 14:58

Treba mi srednji "Silen ili Selen blok" za Forda peticu, pa ako ima neko neka mi javi ili posalje!?

To je ako ne znate, najnoviji OS za Eskorta...

shown 13.09.2008 15:58

slab je ford bolji je roland

svirko 13.09.2008 17:10

Auuuu,

kolega tranzit,
za ovo momak, ajme, dužan sam ti barem dvije gajbe piva....
A da nas na forumu ima svakakvih, i to stoji.
Al zato bi svi skupa trebali i cijenit trud naših administratora i moderatora, koji su ga osnovali da si jedni drugi pomažemo, i kojima je užasno teško radit kad moraju non stop visjet i promatrat da negdje u nekojoj temi ne uleti koja psovka ili započne prepirka a i vrijeđanje nekoga ili nečega.
I zato, govorim ovo u svoje ime, ako ja imam nešto bolje od drugoga, ili možda bolje znam svirat od nekoga, ili se bolje razumijem u nešto, neću sigurno nikoga niti vrijeđat niti omalovažavati,niti se nametati.
Hebiga, stoputa sam rekao i stalno ću govorit:::ne možemo svi znat sve, ne možemo svi imat sve.

Pozdrav svima,

Jaoooooo, zlatan momak.......

elvir 13.09.2008 20:35

Citat:

Originalno postovano od Alix (Post 49680)
--Elvire odkad se ti digo da ti pa800 ne valja,još do pre neki dan si ga u nebesa dizo a sad ovako-prijaviću te Korgu da znaš ;)

alixe gdje si ti to majketi pročitao da sam ja rekao da pa800 nevalja?????????de mi citiraj taj dio.i kad sam pa800 dizao u nebesa????.Ja kako znam da si ti pa2x hvalio do nebesa,a sad vičeš da nije ništa bolji od pa1x-a.
Iskreno da ti kažem kad bi u pa1x cjena u pola kao kod pa800 bila ni tad ga nebi kupio ja,a to je moje mišljenje.do neki dan ti je memorija 32mb na pa1x bila dovoljna i previše kako si nekad znao govoriti, a sad od jednom nije.vikao si da je pa2x bog kad si ga kupio i da ima 100 mogućnosti više od pa1x-a a sad vičeš da nije ništa bolji od njega nego da samo ima više rama.pa hallo hoćeš li da te tužim korgu.

-Drugo,sa svojim pa800 nemam nikakvih problema,jednom sam imao problemčić sa njim i ljudi su priznali garanciju,napravili klaviaturu,stavili novu ploču i sad radi besprijekorno.

-Treće,ako se mogu dodati neke stvari u os od pa800 zašto da se ne doda onda.hajde mi snimi primjerak terci sa pa2x-a uradite na user skali u ensemble-u,da vidim jesu li tačnije nego na pa800

elvir 13.09.2008 20:51

Citat:

Originalno postovano od Alix (Post 49720)
I sam sam se promjenio u nekim stvarima jel najlakše je nekoga uvrjediti a najteže priznati svoju grešku...Dobrodošao nazad i nadam se da neće više biti iskri...pozdrav!

izgleda da se nisi baš previše promjenuo,jer skoro na svaku imaš poklopac i stalno gledaš da se prepireš sa nekim i huliš i prljaš nekog muzičara.To ni malo lijepo nije.
Alixe druže nemoj me loše shvatiti,ne želim te isprovocirati ili nešto ali stvarno nekad i ti pretjeruješ u nekim stvarima

skoricnik 13.09.2008 20:57

Npr. previse zna da hvali 1x/2x, a da kudi Pa800...Pa sad ispada da smo mi supci sto imamo Pa800, a oni sto imaju 1x/2x da imaju extra sprave...

###Alixe druže nemoj me loše shvatiti,ne želim te isprovocirati ili nešto ali stvarno nekad i ti pretjeruješ u nekim stvarima####

Takodje...

Trenutno vrijeme na Forumu 19:55

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org