YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Yamaha (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Tyros 3, nesto novo ili presminkan T2 (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=6067)

tesla 11.10.2008 12:59

ma zezam se pretpostavljam da bi vec ti to podelio sa nama da je moguce...
nego znam da nije tema o tome ali ajde napisi par utisaka......
pozzzzzz

BasariStudios 11.10.2008 12:59

I dalje, ja ne pljujem po T3, T2 sam imao a iz ciste radoznalosti mozda cu ga uzeti
jer AUDYA mi je za free pa mogu te pare iskoristiti da uzmem i T3 i prosirim i svoje
znanje a i asortiman, nemoram ostati zakacen na Korg i Ketron. Al zadnje vreme
bezim sve vise na Fabricne mogucnosti sinta. Lakse mi je i za rad.

Citat:

Originalno postovano od imported_romario (Post 52917)
Od onoga tyros3 što si Ti slušao (usporedbe s G70 i PAx ) ,moj Tyros 2 radi bolje...Tvornički.
E sad nije mi jasno kako Ti to ne čuješ.Ako si probao T2 ikad, to si morao promjetiti.

O tome ti i pricam, razocarao me je T3 i T2 mi sad bolje zvuci.

romario 11.10.2008 13:08

Citat:

Originalno postovano od BasariStudios (Post 52920)
I dalje, ja ne pljujem po T3, T2 sam imao a iz ciste radoznalosti mozda cu ga uzeti
jer AUDYA mi je za free pa mogu te pare iskoristiti da uzmem i T3 i prosirim i svoje
znanje a i asortiman, nemoram ostati zakacen na Korg i Ketron. Al zadnje vreme
bezim sve vise na Fabricne mogucnosti sinta. Lakse mi je i za rad.

O tome ti i pricam, razocarao me je T3 i T2 mi sad bolje zvuci.

Pa to Ti kažem.
Ne vjerujem da je pax2 lišiji od pax1.A ni Tyros3 os tyros2.
To je samo prvi test koji smo imali prilike čuti.A vjerovatno ćemo ih čuti još.

BasariStudios 11.10.2008 13:15

Ja i dalje stojim na to da je PA2XPRO kralj svih aranzera, preko G70, T3 a mozda i AUDYA.

Vihor 11.10.2008 13:46

Citat:

Originalno postovano od BasariStudios (Post 52923)
Ja i dalje stojim na to da je PA2XPRO kralj svih aranzera, preko G70, T3 a mozda i AUDYA.

Please gdje su tvoje granice zaljubljenosti. Ovo sto ti pises jest cisto subjektivno navijanje =)) a da malo nisi pretjerao sa samo pohvalama i tvojoj zadnjoj rijeci?

Alen P 11.10.2008 14:54

S obzirom na to da sam T2 kupio prije godinu dana, meni odgovara ova vijest da je T2 još uvijek "IN". Do četvorke će nekoliko godina, :D, dvojka će biti tražena i držat će dobru cijenu. A ovo što Nedim kaže, pozdravljam to! Dati toliko dolara ili eura, pa se još zafrkavati neznam koliko vremena.... Malo jest ludo, s druge strane, sva ta zafrkancija rezultira time da vaš synth odražava vaš style, vaš sluh, vašu individualnost. Mislim da u našoj regiji imam najbolje sredjeni synth(eto, moj skromni stav). Imao sam priliku T2 usporedjivati s G70, SD1, Gem genesis pro. Dakle, ja sviram na jednom spratu, netko drugi na drugom. Dečki su doslovno dolazili i divili se T2 a znam kad bi i imali T2 nebi im tako radio kao moj. Ljudi naprave neki kostur od stylova na koji mogu svirati a dalje, čekaju noviji synth jer im ovaj više ne valja... A sve te mašine imaju potencijal za puno više i bolje.

kuki 11.10.2008 15:25

Citat:

Originalno postovano od BasariStudios (Post 52923)

=))=))=))

caka012 11.10.2008 16:24

Mislim da ce se ova rasprava izmedju Korga i Yamahe zavrsiti kad jedan zvezdas ubedi jednog partizanovca da predje da navija za Zvezdu jer je bolja. Ili obratno, sve jedno.

ROBOT 11.10.2008 17:35

korg pa 50 je bog i batina !!ja sam prezadovoljan !!! pozzz

bokibg8 11.10.2008 19:01

poz. drustvo.... ja znam bar pet klavijaturista ovde u bg-u koji su sa korga presli na yamahu T2... mislim da je to stvar ukusa, kome se vec sta svidja....^:)^

Trenutno vrijeme na Forumu 08:31

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org