![]() |
Citat:
|
Danas sam razgovarao sa referentom iz Privredne komore Srbije u vezi Ata karneta ( telefon 011-3304-533) i odgovor je da se obavezno napravi Ata karnet za put u Crnu Goru. To se radi elektronskom prijavom preko njihovog sajta, a cena je 7.400,00 dinara za robu vrednosti do 3.000 eura. U prijavi se navodi popis robe i vrednost, zakazuje se termin u komori za izdavanje profakture za plaćanje i dobijanje Ata karneta. Sama klavijatura je tretirana kao licni prtljag, kao i lap top, ali ako se nosi ozvučenje, mikseta onda je navedena procedura neophodna.
|
Bas je sve otislo u q.... Eto akusticni orkestar bi trebao bez ikakvih problema prec granicu s Hrvatskom, ali nadju se neki sto se prave pametni pa su neke kolege tako vratili. Tako da jedne moje druge kolege koji su akusticni orkestar smijesno, ali istinito vade ATA KARNET za harmoniku, berdu, akusticnu gitaru i primu, jer kako kazu ne mozemo riskirat da nas vrate...
|
Citat:
|
Ma sve zavisi na kakve se namjeriš....
A da je rizično ići bez prijave...jeste.... Ja sam svojedobno svirao u Njemačkoj...i sve izvadio...i sve uredno prijavljivao... Ali....pri povratku nisam vratio u roku ATA karnete u Gospodarsku komoru.... Jednostavno...nisam niti znao da to treba... I nakon par mjeseci...opaaaa.....došao ček za naplatu...500 Eura poreza... Sreća da sam čuvao te Karnete...i uz puno muka...uspio nekako izbjeć s***e :mad: |
Trenutno vrijeme na Forumu 09:59 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org