![]() |
Idealan aranzer? Pa 50 sa semplovima i tuch screen-om.....:D
|
da stvarno, uvek sam govorio da od toga ne treba veci aranzer, ovo sto vucemo "sanduke s municijom" oterace nas u prevremenu penziju, i ja dajem glas za pa50 sa 3TB semplova i 3D touch screenom i ugradjenim citacem kartica, ali onaj citac kao na bankomatu :D
|
Za mene bi to bio Korg X5D sa ritam sekcijom, jos par dodatnih klasicnih aranzerskih tastera, SD card slot, Touch Screen od Trirona (Classic/Extreme/Studio), USB port, SSD od npr 64 GB umesto harda, 4 nezavisna izlaza i 8 slajdera (shibera) npr. kao na Pa1X Pro., tempo/value tockic, i 4 realtime potenciometra kao na Le/TR, i naravno sampler. Nista vise ;)...
|
samo to? pa i nisi tako zahtevan....:D=))..pozz
|
Evo kako je to kod mene a sad dali je to idealno jos cu da vidim .Imao sam i PA80 i PSR 3000 ali sam se sad prebacio u drugi pravac .Monitor od 15 cola na dodir, Live styler kao aranzer onda host program sa neogranicenim brojem vst instrumenata 8 ulaza za mikrofon ili sta zelis SSD od 64 GB za brzi rad sistema 8 GB memorije da guta semplove i sve to prati i kontrolise Novation SL61 MK II . Od ritmova prima sve osim starih Casio sintova znaci svi Rolandi Korg Yamaha Ketron i dalje da ne nabrajam a isto tako semplove u svim mogucim formatima SF2 GIG Wav i ostale. Sad mi jedino jos fali ko ce naci vreme da svira pored svih obaveza koje imam .Mislim da za mog zivota ne trebam nista bolje od ovog .
|
Tamo gde ima para i deciji sintisajzer je dobar aranzer,a tamo gde nema para...............moze da radi i na nuklearni pogon dzaba mu.Ja sam zadovoljan sa ovim .Malo vise rama i.....................................ludilo :)
|
bas nesto razmisljam, zar ne bi neko ko poznaje dobro elektroniku i programiranje sklopit sebi neki tako idealan aranzer :)
|
Mislim da je to malo veca matematika od elektronike i mnogo para treba za experimentisanje(prototip)da bi to neko napravio.Verujem da vec ima ljudi koji imaju ideju kako da naprave"azdaju"ali za to treba puno para da bi se sprovelo u delo,a oni koji mogu to da urade nece da nebi propali(korg,roland,yamaha....).
|
Da ima držač za pivo i ugrađenu mikrovalnu za topli obrok...joooj ljudi...al ima super ideja...svaka čast...e i aparat za kavu,to bi bilo super nekad na svirci...
|
Pozurite sa pisanje, da ima vreme Deda Mraz da procita sve na vreme. Blizi se nova godina a vi ste bili poslusni klinci tako da .... :D
|
Trenutno vrijeme na Forumu 13:26 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org