YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Saveti za bolju svirku i bolji bakšiš (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=40)
-   -   Pitanje za bandove 3+ (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=7921)

doktor87 08.03.2011 14:15

Bas smo skoro opet pricali da li da uzimamo majce sa logom benda ili sta vec... To nije toliko lose ponekad... Mada mi je drugi klavijaturista, ovde poznat kao @milepsr izrazio zelju da na njegovoj majci sa prednje strane pise
NE PUCAJ U PIJANISTU

Radili su neko momacko vece i bilo je par pistolja, naravno sa corcima....mada to oni nisu znali dok ovaj nije izrucio ceo okvir uz reci EH DA MOGU POSLATI JOJ PISTOLJ...znate vec koja je pesma u pitanju :)

Nezgodno skroz, ali natera na razmisljanje...odoh van teme :)

remi311 10.03.2011 20:37

Ja smatram da muzicari treba da budu dobro obucenei da odskacu od konobara i ostalih gostiju,znaci kulturno i sa stilom,treba imati svoj fazon oblacenja ne isti obuceni ali u istom fazonu,u zavisnosti od mesta gde se svira,naravno da necemo ici u parnim odelima pod sator !

nikola_993 21.05.2011 03:38

sve zavisi od dogovora, mislim da nije lose kad su svi clanovi benda obuceni isto, ili bar priblizno, ostavljaju mng ozbiljniji utisak, jer ruku na srce postoji mnogo ljudi koji se ne razumeju u muziku pa onda muzicare ocenjuju na osnovu izgleda i ponasanja... pozzz

bianconero 08.08.2011 04:44

mi smo imali tj. jos uvek imamo majce sa imenom benda,obukli ih dva-tri puta i smorilo...

coki99 05.11.2011 02:09

Mnogo je bitno mjesto i nastan gde nastupate.Ako nastupate u kafic to dozvoljava za poslobodni stajling,ali ako se radi za svadba bio bi konkretan da tu je zadolzitelno isto obuce.Tu je i kombinacija ukoliko se radi za veci bend,mozete da se obucete pola clanova od grupe u jednom,a pola u drugom,ali slicno.

magmont 09.11.2011 10:04

Dolazi u obzir sprtska elegancija i elegancija ali sve zavisi gde se svira..ipak to zavisi ko kakav ima stil oblacenja a patike,trenerke i tome slicno mogu samo na igralistu jer koliko mi je poznato muzika spada u kulutrnom delu

tranzit 09.11.2011 14:25

Sabrah sve te "majicice", "farmerice" i "patikice" u ovoj temi i dodjoh do zakljucka da sam na nekom sportskom forumu a ne na muzickom. Samo fale jos "trenerkice" pa mozemo i na takmicenje.

zaggy 10.11.2011 12:31

Ja smatram da svaki bend koji drži do sebe mora biti prepoznatljiv kako po svojoj svirci, imenu benda, tako i po stilu oblačenja...
odnosno bend čiji članovi dođu na binu jedan u žutoj majci, jedan u crvenoj, jedan u zelenoj.... izgledaju više kao neki cirkus nego ozbiljan bend.

gogi-japanac 10.11.2011 13:53

Meni se desavalo nekoliko puta da su ljudi koji su pravili svoja veselja insistirali da svi budemo u isto obuceni.

.......sve za pare ;)

brajo456 30.12.2011 01:39

te uniforme su isle 70 tih... il mozda za neku stariju publiku (moje misljenje)

Trenutno vrijeme na Forumu 10:48

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org