![]() |
@smt2
moguce je svirati frulu i pevati u isto vreme. Doduse, potrebno je par jednostavnijih hirurskih zahvata za to, ali nije da ne moze... Da izvedemo jednostavan zakljucak: cene brze padaju proizvodima koji se manje potrazuju na trzistu i obratno. |
Caka012
Hoces reci ona caka frula u Paksu a prdit na usta.
Skuzio sam ja tebe odma ali ako bi vec i to morao zbog pada cijena onda bez hirurga i nekih zahvata.Nemoj da me strasis. Majku mu jest danas sve komplikovano :-O |
@makso68
ali zar pa500 nema iste boje kao i pa800 samo sto nema sempler? i psr mi deluje neprakticno za zivu svirku jer prilikom promene ritma moram da pritisnem onda 2 dugmeta za tempo a kod korga to ide automatski cak pocne i intro sam da svira ;) inace kad sam posle psr1000 svirao na pa50 to je bilo najvece razocarenje u mom zivotu, goru klavijaturu nisam u zivotu video tako da ne znam, mozda si i upravu za pa500... |
Teske si optuzbe naveo protiv Njegovog Velicanstva Korga, nadam se da nece biti pecanja. Ja se slazem sa tobom ali u sebi. Nikako naglas.
|
Na 9000 za prmenu tempa samo okrenesh tochkic... :D
|
Citat:
|
Citat:
Može li na toćkiću biti funkcija za tempo,stalno? Kod mene trenutno nije... |
Kod Rolanda je taj "volan" (tockic) u sklopu "normalne opreme"....;)Samo motaj...
A kod Yamahe "dodatna oprema za full" izgleda. |
Na yamahi PSR 9000/pro tockic sluzi samo za tempo.
Na ostalim yamahama nije tako. |
Može,prozoveš tempo,na bilo koje od ta dva dugmića i onda vrtiš dial točkić,do željenog tempa.A,inače,performans ili registration memorija može zapamtiti sve postavke,pa i tempo.Ja tu funkciju obilato koristim,što dosta olakšava posao:odredim ritam,tempo,4 boje na STS,poštimam ekvilajzer,nabacim efekte na boje i sve lijepo zaštitim na regist.memory,a kako PSR 3000 ima skoro neograničena memorijska proširenja(USB stick-ima ih i od 8 GB,SM card,ja imam od 128 MB),a trenutno čita sve podatke sa navedenih medija,možeš registrovati i puno više nego što ti treba za bilo kakav posao.PA 500 nema,ni blizu,boje kao PA 800(ovaj čita multisemplove).Pozdrav!!
|
Trenutno vrijeme na Forumu 21:15 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org