![]() |
Citat:
otisla mi fora ... niko da pita sta to znaci ma-de-gim ... e bas ste drugari ovde ... ma de gim = majka dete gimnastika! najjaca tehnika i najopasnija! cuvaj se ... |
ha,ha vi se zezate ovde a ja gledam kako da neku kintu zaradim:D....e moja deco da sam ja tako razmišljao ja ne sada imao ovo što imam=)):D
|
Upozorenje !
Nastavite li se i dalje sprdati i tjerati zahebanciju unutar ovog topica zaključat ću ga, a pojedince radi neozbiljnosti BAN-irati. :mad: |
ijaooo .. necu BANane ...
evo ja da se prvi izvinim drugu miletu iz banjaluke ... izvini drug milan! i udaraj dugmice buraz. a ono sto si reko da smo deca nije lepo s tvoje strane ...mislim nemo da se ljutis, ja sam 36 a moja deca su 16 i 13 ... e to sad druga prica sto sam ja tako poranio ... :lol: veze tehnike: ja moju mogu da bacim u kantu jel sam slomio desnu ruku 2 puta a levo rame povredio dok sam igrao fudball. ne! nismo se tepali, nego ja iskliznuo dok sam hteo golmanu da turim loptu kroz noge ... ja sviram sat vremena u nedelji. zbog toga me izgleda i boli ruga kad osviram neko kolce de treba mnogo trileri ... drug kreso! nadam se da sam ja ispao iz deljenja banane ...:lol: |
nema veze,a stvarno mi je žao zbog tvoje ruke,velika šteta a dragi druže krešo više nikada se nećemo šprdati,kada to budem hteo idem u suluduzonu.vozdra
Dodato: ja sam za vas većinu verovatno dete(srednja škola)-to je stara izreka koja se koristi u Krajini(severo-zapadnom delu bosne) |
Pogledajte kako svira Pavkovic (kad je bio mlad...heeheheh) Pozdrav svima
|
Trenutno vrijeme na Forumu 08:36 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org