![]() |
Na svakom "vocal harmony type" imaš "edit", u tom editu imaš razne parametre postavke za terce i ostale glasove, probaj se time poigrati možda dobiš željenu tercu
|
Zdravo! Hvala ti za otgovor. Pitanje mi je - mogu li da uradim user skali i da mi vokalist radi bez da cita ot leva ili desna ruka. Imam Digitech i dali moze i u Tyros2 da ima user skali. Izvini-znam da mi nije dobar srbski jezik. Sam se naucio, zato sto volim srbska muzika :)
|
Koliko ja znam, user skale se ne mogu uraditi na Tyrosu2. Bar do sada nisam cuo da je neko uradio.
|
kupio je danas i verovatno necu spavati :D
|
Izvini, druze Ivanovic025, ali ja sviram s Yamaha ot 10 godina, a ovaj Tyros2 imam od 2008. Pisao sam za da nadzem ljude koj znaju bolje od mene.
|
ivanovic025,
Cestitam, neka je sa srecom. Da je brzo sredis po svom ukusu i da je brzo otplatis.:) bertone bg, izgleda da nisi bash najbolje razumeo ivanovica 025 zbog srpskog jezika. Kupio je Tyrosa (nadam se trojku) i od srece i uzbudjenja nece moci da spava. Nije nista rekao vezano za tebe.;) |
upravo tako :lol:
|
Ivanovic,neka ti je sa srećom.Pozdrav!
|
Izvinite svi! Pogresio sam, a to je sto sam kolega iz Bulgaria i ne znam dobro srpski jezik. Ot srca cestitam na kolega Ivanovic Tyrosa. I ako nekad pogresim kad pisem-molim za pomoc :)
|
@bertone ma hubavo zbori6 srpski 6te se razberemo :p
Dodato: ot kade si ot Bulgaria, ot koi grad? |
Trenutno vrijeme na Forumu 19:29 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org