![]() |
sad sam prelistao i naisao a pesmu adrenalin-dajana penezic.
to je pesma slobodana vasica |
Ma to je sablon a,F,C,G,ako je iz a mola,u tom sablonu imas mnogo pesama,od Aspirina,Adrenalina,Bio si mi drag,itd,fospil i strofa su mu iz tih pesama a refren je maznut od Dzeja,a to sam vec napisao.Znaci autorska kriza nista novo.
|
kapora su unistili.sad ce tek da izadje more govana,svake godine nove zvezde granda,itd,itd....na kraju cemo i morati da se prijavimo u te zvezde granda jer necemo m oci da radimo posto ce svi oni da rade po nekim spalavovima i klubovima i svim mogucim mestima gde je moguce da se radi.generalno ni jedna pesma mi se ne svidja,sve neki klise.aranzmani uopste nemaju pricu,ni jedna pesma ne dize,ako me razumete ono da ponese.sto neko ne napravi pesmu na foru ima ona sve,ili baraba i vila od pantersa,da to nosi.bolje nek snime neku dvojkacu kao STA CE SELO KAD NESTANE MENE:D
otisao sam u offtopic,ali morao samB-).pozdrav ljudi |
smisao je u tome prijatelju, sto nece dvojke tipa vodenicarka, devojka iz grada da dizu na noge uspaljene teenagerke u minicima, nego te pjesme op, prc, strc ;) zalosno ali jebiga, meni cale nekad pricao da je muvao ribe svirajuci tamburu ehhh dobra stara vremena :(
|
doslo je totalno ludacko vreme.znate sta cu da uradim.Kupicu VIRUS TI,ili NORD LEAD,da budem najbrzi i najludji u okolini,sto se tice tih boja tuc muc.
|
glasam
moja procjena je i naj podkovanija i to se da primjetiti a toje bik mama a darko je dobar i dobro bjeva djanija poz
|
"Bik mama" -=))
|
Evo bezveze listam kanale i naletim na roze i vidim zvezde granda. Zapade mi za oko Milica Pavlovic, jel ima neko iz Lesk0vac da nam kaze nesto o njoj? :)
|
Kloni se ti burazeru dalje od nje, ona je moja :lol:
Haha, salu na stranu, isto sam i ja to radio dosada (reko da odmorim malo od ucenje), gledao zvezde granda i bogami i meni je zapala za oko =)) Znaci ipak je sve u redu sa mnom.... |
ili smo obojica otisli u pm sto je vjerojatnije :lol:
|
Trenutno vrijeme na Forumu 11:42 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org