YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Komentari i Pitanja (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=18)
-   -   Download takmichenje (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=9039)

siemensserbia87 13.09.2009 23:21

Simens i Grandia bi trebali biti najbolji na Yu midi onda....mislim :D

grandia 13.09.2009 23:40

aman, tu smo druze :D

mislim da svi ovde vole malo da se sale, ipak bi bilo dobro da ne preteramo meru i ponekad da se ponasamo ki odrasli :p

(uff, ja se sad izvuko ... ti si na redu :lol:)

odoh ja da spavam, sutra u 04:30 na posao :sad:

zsimonovic 14.09.2009 11:15

Ne znam sto se zamarate sa tim koliko je ko skinuo?Uvek ce imati onih koji ce da prodaju tudje materijale ali nece se ni oni obogatiti od toga a i ne mozemo mi da ih sprecimo u tome.Ja sam skidao sve i svasta,i demo snimaka ranije a koristim set od 64mb,samo ono sto mi je potrebno a skidam jer volim da imam tih semplova i boja a ne moze sve da se iskoristi.Ja ne koristim ni 2% od toga.Uvek sam mastao da imam kucni studio iako znam da nema nista od toga ali lepo je mastati.Mozda ce trebati mom sinu semplovi,ako bude muzicar kad poraste. :)

grandia 14.09.2009 11:33

ma nema problema druze zsimo:D

ja cak i nemam pravo da se ljutim na nekoga, jel nisam nista svoje dao za download. ti programcici koje sam ja ubacio su oni koji su na netu i svi bi nasli kad se malo potrude

a to sto nisam dao "svoje" je zbog toga sto nemam a ne sto necu, casna rec!

al zbog toga ja gledam da nadjem na druge strane nesto i to sto nadjem i mislim da je kolegama ovde korisno - obavezno dajem ... pokusavam isto ako znam neki savet, da to delim sa kolegama pa da pomognem gde mogu ...

nek ti bude mali ziv i zdrav, al kad on poraste ce da izadje neki korg pa 8000 a tvog korga nece ni da gleda vise :D

pozdrav

zsimonovic 14.09.2009 11:54

Valjda ce taj pa8000 biti bez nekih falinki,iskreno se nadam.Ko zna na sta ce se svirati za 20 godina kako tehnika napreduje?Od 96 god,kad sam ja poceo da tezgarim na psr28 pa JV35 koja je tad bila super klavijatura,mnogo,mnogo su napredovale klavijature.

daliborkorg 14.09.2009 12:21

Citat:

Originalno postovano od Boban010 (Post 81573)
Malocas sam video kod jednog clana ovog foruma cak 700 downloada,da nije neko takmichenje u downloadovanju?

Nek skidaju ljudi, za to i postiji download sekcija.

grandia 14.09.2009 12:54

ma nek skine ko sta hoce i koliko hoce dalibore, al barem jedno malko "hvala" ne bi bilo lose ...?

ne meni, ko sto sam reko, ja nisam stavio ni jedan svoj ritam il boju (posto nemam) al ima dosta kolege ovde koji su se mngo mucili dok su te stvari, koje se ovde skidaju, spremili i stavili na download ... jel toliko tesko da se kaze "hvala" nekome ko je to zasluzio?

svi koji su ovde nesto postavli u down znaju sigurno da ce se neko naci ko to zeli da skine, inace ne bi stavili svoje stvari u downsekciju jer niko ih nije terao silom da to ucine ...

pozdrav

milan_lekic 14.09.2009 18:20

predlazem, da se napravi blokada prema postovima, znaci dok ne skupis neki broj postova (ali to sigurno nije broj 10) nemozes skidati nista sa sajta
pozz

LOLE 14.09.2009 19:26

Ne treba zabraniti skidanje već stavljanje svega i svačega gotovo beskorisnog i bespotrebnog za muzičare! Ispričavam se unaprijed jer znam da će se netko nać uvrijeđen!

Belja_SO 14.09.2009 19:30

uvek prepirke i prepirke :) svi znamo da smo tu jedni drugi da pomazemo,ja ni nemam uploadovanih fajlova,jer kontam da moje nije jos toliko dobro za yu midi,naravno svima sam zahvalan sto toliko stvari su stavili na yu midi. I nemojte uvek da se prepiremo. Kako god koja tema se otvori odma rasprava..

Trenutno vrijeme na Forumu 20:50

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org