![]() |
@ Plavkice
Na onoj slici vam se ne vide grudi...a i iskreno...stra' me da vas gledam tamo...:lol:=)) |
Nik mi je samo na ovom forumu Plavkica, na onom drugom nije......, i da i tamo (od skoro) i ovde sam stavila ovu sliku.
Pitanje....hm..... Jeli to pokusavate da me isprovocirate? |
vi kako hoćete ja sad odo na kafu a vi se pitajte i dalje jel muško ili žensko =))
|
Identitet 5.deo
Ne pokusavam da isprovociram samo gledam da tvoju iskrenost bacim na test.Posto je takva tema.
Ja sam upravo na sajtu gde postoji ista slika i isti pseudonim.Koliko je to zapravo moguce da neko pronadje istu Pamelinu sliku i stavi isti pseudonim? Da li ste vi onda ukrali tudji identitet?Sa drugog foruma? |
=))=))=))
A pitanje? Dodato: Bandzo, ja ne kradem nikome nista, da se razumemo......Jedino neznam postoji jos jedan forum, nemogu ti javno reci kako mu je ime, tamo sam slucajno upala pre par meseci, i bila sam pre 2 dana, moguce da je i tamo isti nik i slika. Neznam dali mislimo na isti forum? |
Bandzo ti si kralj,ajd jos malo =)) =))
|
Sad ce on........
A, i Vi ste dosli? |
Identitet 5.deo
Plavkici sam u medjuvremenu poslao link sa sajtom pa cemo svi sacekati odgovor.Ja mislim da Plavkica nije bila iskrena u vise navrata pa cu smisliti kaznu.
Sacekacu sa pitanjem dok ne cujem odgovor za ukradeni identitet. Ja bih da dodam da je Plavkica priznala da je slagala za isti identitet i pseudonim sa drugog sajta sto povlaci i laz da nije djilkos i smizla.To je pisalo na tom sajtu takodje ispod PLAVKICA. Pa kako da te kaznimo!?Plavkice. |
evo ovako da bih razuverio neverne tome i nika slotera medju njima da vam samo kazem da sam trenutno kod plavkice i mogu vam reci da je ZENSKO.....
Mladji Vodnik TESLA |
Bandzo?
Brate...provalio si ga,nema sta...i ja sam mislio od pocetka da je Plavkica u stvari Plavko al ti si ga Brate provalio!!! Svaka cast!!! |
Trenutno vrijeme na Forumu 23:17 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org