![]() |
Hohner harmonika 120 basova ,sa njom sam otvorio muzicka vrata...Posto mi je za pocetak "hohnerica" bila malo velika kupili su mi i Melodiju 96 basova. A prvi synth mi je bio Roland E16,vrlo brzo posle njega E96 i na dalje sam pratio tehnoloski napredak, dok obe harmonike i dan- danas cuvam i odrzavam.
|
...
Ja sam davno,jos kad sam imao oko 5-6 godina dobio od roditelja nekakvu Casio klavijaturicu,ne znam joj tacan naziv ali je jos imam negdje u podrumu.Onda poslije sam dobio Weltmeister stela harmoniku od 120 basova.I dobro su me posluzili i kao sto sam rekao i dan danas imam te instrumente.;)
|
|
Teme spojene.
|
Moj prvi instrument je bila harmonika Melodija od 80 basova
|
Ma bila neka Yamahica al koliko je tada znacila kad se sjetim
|
Prvi instrument u petoj godini weltmeister harmonika od 40 basova crvena.
Prvi synt korg n360 |
Uuuuuuhhhhh....... Orgulje Eko Tiger duo 61, oko 30 godina stare orgulje s dvije klavijature i čak nekoliko ritmova! :D
|
ja sam prvo gudio neku malu rusku,crvenu harmonikicu sa 16 basova,nju sam nosio u skolu na muzicko,ruke mi otpadale,pa sam po priredbama svirao,a i kasnije malo sa tamburasima deliciu od 80 basova,imala je malo tvrdje dirke,bele registre i beli meh,pa sam registre i meh obojao markerom u crno,da izgleda mocnije :), sad u srbiji skuplja prasinu sa rolandom nekim,mislim da je e15,a imam i neki EASTEC sintisajzer koji je cale doneo iz nemacke 80 i neke godine..sad vozim kamion i nakanjujem se kupiti neki iole ozbiljan aranzer,cisto za sebe i drustvo
|
vintage elka omb 5
bio sam tad glavni svirao bas i solo na nju... :D |
Trenutno vrijeme na Forumu 10:11 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org