![]() |
@Marco7
pa da ipak ona najdeblja zica mislim da mu nekako dodje to na neki ton "F1" opako deluje kad se okine =)) |
=)) Napni upssss napuni ga opasno :))
|
Ma puni nema sta a lepo i deluje na bini ono kad vide ljudi "opako" mislimo na SPYDER da se ljudi ne predju da pomisle na nesto drugo :)
|
Da li zna neko da li su po velicini(gabaritima)spider i spider PRO isti?Znam da se ralikuju samo po navoju za pecaljku i sto su gornji nosaci malo pod nagibom i razvlace se,ali ne znam dal su po velicini identicni?
|
Visina spidera PRO je 1310, običnog je 1410mm
Težina Pro je 9,7, običnog je 9,2kg A.T. PRO je 300/475mm, A.T. 280mm Ovi razmjeri kvare sličnost, ali na oko su isti |
Moja greska je sto se prvo nisam raspitao,pa onda kupio torbu za spajdera,mislio sam da su totalno identicni..kupio sam torbu za PRO a imam obicnog spajdera,i nikako mi se uklapa...
|
Cao svima,da pitam koja je trenutna cena ovog stalka u radnjama??i posto nemam iskustva sa njim,ako budem uzimao polovno jel moze sta na njemu da bude ,,pokvareno" a da se ne vidi ovako tj.da li moze nesto da bude da je sheban pa posle da moram da placam neki dodatni deo??hvala unapred na odgovoru..;)
|
Kod nas u RH je cijena negdje oko 150 Eura, i to polovnih, iako se nađe i nešto jeftiniji.
A sad, koja greška bi mogla bit na koju moraš obratit pažnju.....ima ih više.... Da ti nije sheban onaj vijak na vrhu stalka.... da su ti pravilni oni štiftovi, osigurači na ručima za razvlačenje, da su ti ispravni oni plastični vijci na onoj plastici ispod ručica, da ti ručice pravilno stoje..... Hebiga, kad na koncu sve sabereš, moralo bi bit ispravno sve.....:) |
@Svirko
Hvala na odgovoru..obraticu paznju na te stvari..jel za polovan ne treba davati preko 160-170e?? |
@ misa1265,
iskreno, ja ne bih davao više od 150 eura, jel za 200 eura kupiš skroz novi, i to sa originalnom torbom;) |
Trenutno vrijeme na Forumu 08:10 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org