![]() |
Pozdrav Momku iz Čk,tamo sam nekad *patrolirao*kao gušter,doduče davno je to bilo 85-te,ali ipak bilo je ok.Komentar: "uglavnom mi je već pomalo žao što prodjoše godine,pa dogura do 42/vidim da Gega ima jednu manje pa će me sigurno razumeti/,ali ponekad mi je i strašno drago da imam toliko jer mnogo manje dolazim u situaciju gde padaju raznorazne bombe napunjene različitim ubojnim sredstvima u vidu molova ,durova,cifri,pogodbi, bakana, a ponekad i lepka za muve."Pozdrav svim forumašima!
|
da bude sa srecom kolega a ogrebotina ce zarasti ako bude baksisa ,,to ti je kao melem na ranu,,hahaha pozz,
|
Molim da se držite teme i ne skrečete s nje ! Zadnja opomena ! <):)
|
:D
Evo ljudi da se ja po 10x zahvalim svima koji su me savjetovali u najboljim namjerama u vezi kupnje, da nije bilo Vas i Vaših odgovora možda je nebi ni kupio...Lijepo Vas pozdravljam! |
Pozdrav,
evo i od mene cestitke na kupovini Tyrosa. Ali me interesuje jedna stvar. Kako ti/vam se svidjaju novi Drum Kitovi u Tyrosu 3 (Acoustic Kit i Rock Kit), tj. bolje receno Tomovi, u tim Kitovima? Evo npr. izaberi Style "90`sGuitarPop" (Pop & Rock Sekcija, na strani 5) i pritisni Fill In C pa poslusaj sta se desava sa Tomovima. Meni taj Sustain pojede sve zivce. I da bude gore zlo, ti Kitovi se nalaze u dosta Preset Stylova. Ja se pitam da li su oni bili gluhi kad su semplovali te Tomove? Pozdrav, Boban |
Pozz.....Cestitke na kupnji.....odlican izbor!!!
|
cestitam i nek te dobro sluzi :-)
|
Nisam čitao sve postove, no mislim da znam o kakvoj je klavijaturi riječ... Meni je bilo rečeno da je klavijatura u Eurounitu u Zagrebu bila ukrađena. Eurounit je tamo preko policijske stanice:D... Vidio sam tu klavijaturu prije cca 6 mj. ali tada je bila dosta uništena. Možda su šta mijenjali... Bila je uništena sa strane, s prednje strane, ne sjećam se više no onda mi je tip reko oko 23500 kn. Nisam imao ni u planu da je kupujem ali toliko da znam... No, izgledalo mi je puno. Ja "patim" na sačuvanu klavijaturu, neka bude i starija ali da je ko nova...
Sretno s T3 i pozdrav! |
Neznam da je to ta yamaha, jer ako veliš da je bila jako oštećena onda su promjenili plastike i nebi se ništa vidjelo...Al ova ima sitne ogrebotine,sitno sitno...Nebi ni primjetio da ti ih ne pokažem... Nadam se da nije ta :)
|
Pozz druze i cestitam na novoj klavijaturi i u zdravlje da te sluzi....A sto se tice ogrebotine,samo opusteno,kupovao sam i ja neke aparate tako sa ulubljenjima i ogrebotinama,i oni se vode kao roba sa greskom,ili kao roba ostecena prilikom transporta,i imaju znatno nizu cenu,ali se i dalje radi o potpuno ispravnim aparatima,samo sto eto imaju tih par ogrebotina ili sl....Ja sam recimo kupio frizider,nov,sa malim ulubljenjem koje je nastalo prilikom transporta,ali za 30% manju cenu od prave samo zbog tog ulubljenja koje jedva i da se vidi,a dobio isto kao i ti garanciju,i evo ga vec druga godina sljaka ko lud,nikakav kvar,nista,super radi....Tako da samo opusteno i sviraj.........Pozzzz
|
Trenutno vrijeme na Forumu 08:19 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org