![]() |
Ma dajte ljudi kakav HTC i kakvi bakrači...Da vidite kakva ja čuda pravim sa DNC...Huuuuh...Ženskima nešto curi po nogama kad me slušaju kad koristim DNC...kraj...hahaha...;)
|
Alix,ti si od danas definitivno moj Idol!!! :D
|
Ti si moj već odavno samo sam se plašio da ti to priznam...A sad već znaš...Long Live the king of Roland!
|
Hvala Brate na tako lepim rečima :)
|
Koji je epilog cele teme?
Da li smo nasli najboljeg? :D |
Milan!
Milan! Milan! Milan! Milan! HTC! |
Najbolji je onaj koji najvise zaradi. =))
|
Ma dajte ljudi...Ja poznajem jednog lika RUŽA BAND-znaju ga muzičari u Sloveniji koji ima ogromne dnevnice i tuče pare veće od mnogih PRAVIH muzičara a on sam radi na midi fajlove i matrice...Ali i on ima pa2xpro sa DNC pa nije ni čudno...Nema najboljeg...SVI smo mi dobri ali koji radimo UŽIVO a playback-ovci mogu da se obrišu pod nosom...;)
|
Meni jedna stvar nije jasna, da li smo tražili najboljeg klavijaturistu sa ovog foruma, najboljeg klavijaturisu koji svira narodnjake ili najboljeg klavijaturistu uopšte? Čisto pitam... :)
|
i ja mislim da je najbolji onaj ko najvise zaradzuje,jer pricamo o muzici kao profesija a merilo u svakoj profesiji je zarada i koliko to traje,30 dana ili 30 godina.
|
Najbolji kako god jeste sa ovog foruma, i ima HTC. B-)
|
Pa jesi Vaxter upravu!!!!
Ipak je HTC odlika statusnog simbola,a i ribe se loze. :D --------------------------------------------------------------------------- Jedan savet mladim klavijaturistima!!!!!! Kupite HTC ,ako hocete da budete najbolji klavijaturista!!!!! |
Citat:
vaxter ja na HTC zenske mogu samo da nahvatam preko bluetooth,uslov je da ga imaju ukljucen :) ali definitivno slazem se sa tobom !Milan! i new tehnologies HTC |
Ma, mozesh na HTC da ih navatash.
Samo pitaj Milana! Ili to samo u Nishu radi? :)) |
Svi za Nish!!!
HTC Forever!!! :lol: |
HTC radi samo u Niš...A DNC radi u Europa bre...Noćas ne smem da ga palim jel neću živ kući da dođem...;)
|
Ma jok Vaxter!
U Nisu jos veruju u ljubav,tako da je HTC tu nebitan. On je vise za ove sponzoruse sa zapada!!!:D Na zapadu moras da imas HTC ili ti je sudbina zapecacena!:D ------------------------------------------------------------------- Da se vratimo na temu!!!Da ne leti juzno voce!!!! |
Ljubav prema novcu... :D
|
Milan iz Niš...on ima HTC i za mene je najbolji klavijaturista :)
|
svako na svoj način, ima dosta dobri muzičara, pa teško je reči ko je najbolji.
|
Milan i gotovo, kad stavi HTC na fantoma na tezgi to leti baksis ko lud ;)
|
HTC sa Win mobile je presudan u celoj prici!!!!
|
Adroid je samo za ljubitelje MOSS-a ;)
|
Kad vec procitah sve ove stranice (ne bas detaljno)...
Vidim da se ovdje pominju bas veoma razliciti stilovi i zastupnici istih. Kao sto je neko rekao "de gustibus non disputandum" ali moze se to ipak malo podjeliti. Cudno je kad se uporedjuju Cortan,Amza pa i Cira i naprimer - meni zbog pjesama dragi - Pavkovic. Prije svega je velika razlika u "stilu" jednih i stila drugoga. A djeli ih i meni jos jedna veoma vazno stvar: Pavkovic je (uzimam Pavkovica kao primer) pravi stvaralac, muzicar i umjetnik a ne samo interpretator kao sto je to naprimer Cira. |
A kad je to Pavković prešao na klavijaturu?
|
Na kojoj klavijaturi svira Pavke?
|
Milanche,na DX11!HAHAH!
|
ma jok, sta vam je, svira na PA 800, zalio se bio da mu crko ram, inace prati sad Janu i prodaje set PAVKE_LUDORIJA.SET sa sve fm bojama i zujalicama :lol: :lol: :lol:
|
Istina ziva, ja nabavio set juce, kaze Pavke da mu loopove kucao Mik Dzeger licno =))
|
Mislim da bi u sami vrh klavijaturista mogli uvrstiti:
Aliju i Armina koji trenutno prate Semira Cerica Koketa, Takodje veoma kvalitetan klavijaturista Joca kojeg cesto mozete vidjeti na TopMusic sa Borkom. |
Ma ljudi........Znate li koliko kvalitetnih klaviaturista ima koji se ne eksponiraju!!!!Ima da sahrane sve Cortane,Gorile,Armine,Amze i ostale.......
Svi komentari u ovoj temi su na osnovu naseg licnog misljenja (ono sto se nama licno svidja)!!!!!! Ja ovu temu ne shvatam ozbiljno!!!!Zato......... :) Ko ima HTC je tata!!!! :) |
Opet si se nacepao, priznaj! :))
|
Ma jok!!! :)
|
Milanceshow zar ima neko bolji od mene...??? Kako mozes reci da mene moze neko sahraniti zivog :)) hehehe jes da ja nemam htc :D
|
Dusan Milovanovic :D
|
Kupi Armine HTC sa win-mob i nema problema!Najbolji si! :)
|
Bane i Perica su za mene 2 najbolja covjeka u ovom poslu
|
i stavi naocale na vugla i to ti je to ;) :D
|
Ja imam HTC i nosim naocare na vugla kad sviram.....:lol:
|
Jos sviras Rolanda!!!! hehe
|
Trenutno vrijeme na Forumu 10:51 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org