YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Svaštara (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Nema te vi pojma ... (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=2261)

nele1 18.08.2007 14:47

hehehehe

hehehe nas drug je raskrstio sa njom
jel tako ALENE

blatusan 18.08.2007 16:58

Evo, napokon!!! Njen stari je sazno da hoda sa nekim momkom po gradu(samnom) i zabranio joj je sve! Sad smo se upozanli i sve jej ok! La Almire upali i u mene jednom,haman! Al opet moram pit, ode za BiH 2 sedmice a kad se vrati odo ja na sajam 2 sedmice!!!!! Ako nekrehnem do tad drugu sto La Almir kaze, nemam me!

Sejox 18.08.2007 17:30

E druze moj...

Pa Alene druze moj,sad mi nista nije jasno.Prvo kazes da si raskrstio a sad ko da je ponovo upalilo-koliko ja skonta ti se upozna sa "slatkim tatom" ako sam dobro shvatio.Nosi li tata aparat za usi i velike naocale :) Ma da to nije kakva ona "prava puterica" pa nesmije hodat s tobom gradom????
Druze ako opet podjes cugat propasce nam i biznis i firma.Ja ovamo poceo i marketing i reklame i dzinglove spremati za radio stanice.Nesto sam konto,ako ti nemas bolju ideju,da ide reklamna poruka za OS i ostalo na radio stanicama ovako:
"KUPI OVAJ NOVI OS,DA BUDES HADZIJA A NE BOS".

Hajde zdrav mi i veseo bio,pa javi
Sejo

blatusan 18.08.2007 17:33

Hahaha! legenda ostaje legenda!!! Moze jaro stavi! Sad cu ja zenu natjerat da nas reklamira a njena reklama sigurno pali (angela merkel) I Bush dobija OS! Boli nas piton!

blatusan 18.08.2007 17:36

A sto se tice babe! Zafrkan cojk ba! A ja se sve pravim namazan ono ko ja streber! Studiram za umjetno oplodzavanje krava a klaviajtura gledam jos prirodno da skontam! Povjerovo cojk! Dok on mene nesmijes sa cerkom ovo ono vamo nako i prica on mene a ja ga ocima davim!! Zivce mi izvadio!!! Hehe! Pozdrav,Alen!

Sejox 18.08.2007 19:14

Dobro druze,idemo u izvoz

Alene ahbabu moj,
Znaci kampanja moze da pocne.Reklamni slogan ostaje,samo nisam odlucio koja muzicka podloga uz to-mozda onaj lagani forspil Luisov za pjesmu:"Obrisi suze mala moja,ili od Zabranjenog pusenja(oni imaju slicnu pjesmu kao slogan) a za sevdah su mi rekli da nije popularan(a meni ce vazda biti popularan),rock ne ide uz to pa ti odluci.Drugaru idemo preko Merkel u izvoz i to u prekookeanske zemlje(Amerika).Dobija i Bijela kuca i Pentagon.Samo neznam jaro,gledam nesto u novinama,pa tu ti u komsiliku u Austriji ona DOBRA POLOVNJACA mislim da se zove Ursula(plavusa a visoka)bila glavna za Evropsku uniju.E kad bi i nju zbario gdje bi nam kraj bio.Do Hilari(Klinton) je tesko doci.... :)
Sto se tice BABE,ma smeksace on druze,ali samo ako naucis dobro ono fudbalsko biciklo kao Ronaldo.E onda se mozes dobro prodati ali postoji mogucnost da ga budes zvao PUNAC(slatki tata) jer mi to nesto mirise za ozbiljno ili se varam.
Hajde pa i ti gore pokreni tu kampanju,neznam sta se gore slusa,ali skontaces ti vec.

Veseo mi bio,
Sejo

blatusan 18.08.2007 19:25

Druze, Brate, Partneru, Sejo! Sto se tice muzike za reklamu, ovdije svak slusa La Merhametsku "Gara gara, karas li se sada ko sto si se karala nekada" To sve i jedna generacija slusa! Cak i Hitleru su pustali tu pjesmu da se motivira, a vidi sta od motivacije postade! Svaki Svabo, nacist! Hito nehtio jest! A sto se tice Klintonke, ja sam nju zbario dok joj je muz haro, ona je bila humana pomoc za La Merhamet, dakle nije Merhamet nego La Merhamet to je skroz druga organizacija zna Almir Sanel Dino Emir i tako! A sad kako se pocela kanditovat za precednicu, sta ce onda Bill biti? Zar nije malo smijesno :lol: Da ti kazem ovako, Hilari varam sa Merkel i obrnuto onda u Igru ulazi Karla Delponte i nju sam nabacio na pitona i ima ih tako vise! A sve njih varam sa Mirsadom!! Jaro, La Merhamet vlada!!!!
Budi pozdravljen!

I narode pozurite uzimaj te OS!

Sejox 19.08.2007 00:30

Alene druze moj,
Evo druzeci se na ovom forumu,dobio sam jednog "rodjaka" i to Almira ili po nadimku Alix(za one koji neznaju),a to ti je onaj neuhvatljivi i famozni Bosanac sa mjestom boravka Ljubljana(Slovenija) i kome ni razne gatare i vidovite KARAKONDZULE nemogu uci u trag.(a ti ga najbolje znas).Ipak srdacan pozdrav za "rodju".
Nakon ovog tvog zadnjeg posta i tebe druze primam u familiju,ako hoces blizu ili dalju-po izboru.
Jeli moguce da "GARA...." gore jos uvijek "HARA".Slusaj familijo,bojim se da nam taj reklamni dzingl nebude sund i kic.Medjutim ti ipak postuj zelje slusalaca i radi prema trzistu.Ako oni na radiju kazu zelju: "EVO POZDRAVLJAM,SVOJU ZENU,DJECU,BABU,MAJKU KOJI UPRAVO SJEDE PORED MENE SA PJESMOM "GARA...." a ti reci da pustaju.
Joj nemogu da vjerujem ono za Delponte.Pa ti si onda totalno SLATKOHRAN.E za taj poduhvat si morao ponijeti sa sobom: Pernati jastuk da joj pokrijes glavu,Deku(Vitex-Visoko)da pokrijes donji trap,najmanje 4 promila alkohola u krvi i dobre suncane naocale da to sve skupa sto slabije vidis.
LA MERHAMET kao organizacija je garant dobra,ali ja sam ti prestario za to i ja ti se malo podmladih na ovom forumu.
Poslo sam ti kilu kafe, one "ZLATNA DZEZVA" ,da Mirsadi napravis SIKTERUSU.Budi dobar pa daj jedan fildzan i slatkom tati.
Ako budes cugo onda PAMET U GLAVU.Biznis na prvom mjestu.

ALMIRE "RODJO" SALJI BOLAN NEBIO ODGOVOR NA ONAJ MOJ MAIL I TO SA PRILOGOM!!!!

Hajde budite mi zdravi i veseli,
Sejo

blatusan 19.08.2007 11:19

Vozdra jarane! Hvala za primanje u familiju! Primljen si i ti kod mene! A pozvan si da pudes precedavajuci organizacije La Merhameta u Sarajevu! Sto se tice Delponte, jaro tu sam se ogulio pravo! Moro sam i uzo i mastiku i sljivu i svasta nesto u venu ubrizgavat da bi prevaziso to stanje! Nije lahko al sta se sve neradi da organizacija bude dobra! Fakat!
Na radiu pici "GARA" to je tako i neide drugacije! A i ti trebo bi kao prvo ime ove podfirme i filijale organizacije La Merhameta da uzmes malo ozbiljnije prodavanje "TRANSFORMERS OS´a"! Budi mi pozdravljen jarane i trazi ovog friskog tatu imam i ja par pitanja za njega!
Pozdrav brat jarana rodjak partner, Alen!

Sejox 19.08.2007 13:35

E fala ti Alene druze,partneru i novopecena rodbino na pozivu da budem predsjedavajuci isturene Poslovne jedinice La Merhameta u Sarajevu.Pocastvovan sam tim drugarskim cinom.Medjutim,posto ja svojim poslom puno putujem i najmanje sam u svom gradu ja bih se prihvatio da budem POCASNI PREDSJEDNIK ili jos bolje SAVJETNIK.Tako bih mogao da savjetujem,saulisem,krotim,vaspitavam i ako treba da poduzimam i rigorozne sankcije za clanove koji pretjeruju u svojim aktivnostima i nepostuju pravila organizacije.Posto ja neznam tacnu djelatnost La Merhameta,morao bih procitati vas USTAV,ZAKON i sve pravilnike o radu,nagradjivanju i kaznjavanju.E sad neznam jeli to diskretno i spada li u poslovnu tajnu i jeli STROGO POVJERLJIVO.Kada ovo sve doznam,onda krece reklamna kampanja,radio,novine,TV,Jumbo plakati,prospekti....TRANSFORMERS.
Znaci trziste trazi "Garu...."Probaj bar jedan dan u sedmici neka ide muzicka podloga za dzingl onom pjesmom Radojke Zivkovic: "NEMA VISE TINA MOGA"(vjerujem da znas o kome se i ocemu radi-a ovo cini mi se mirise na La Merhamet).

Druze,partneru,familijo pozdrav i veseo mi bio.

PONOVNI POZIV MOM RODJAKU ALMIRU,MLADOM I NOVOPECENOM TATI DA SE JAVI I ODGOVORI MI NA ONAJ MOJ MAIL DA ZAVRSIMO ZAPOCETO.
U zdravlje,Sejo

blatusan 19.08.2007 21:56

Jarane nemoze se to tek tako na javnost izdavat!! Nasa pravila nase tajne nase droge nasi uvijeti i nasi planovi! Posto smo u familiji, ti si automatski u organizaciji La Merhamet GmbH! A ako neces nece ti niko bombe u kucu stavljat i rezat crijevi od kocnica! A razumijemo mi i da ti nemas vremena dakle mozes biti savjetnik ili undergrund kontakt i tako te agente mozes odradzivat a sto se tice nase firme koja pokriva organizaciju La Merhamet a to je La Sejo& La Alen GmbH si ti sef i molim te nemoj da ti fali ulja u cilindru od kocnica! Reklamiraj i prodaji OS!!!!
Pozdrav, brate, jarane, familijo, partneru!!

Sejox 19.08.2007 23:27

Alene jarane,rodjace moj,
U redu je sto se tice diskrecije i poslovnih tajni organizacije La Merhamet,jer tako treba i da bude.Ja prihvatam da budem savjetnik,underground kontakt i dopisni clan za ovaj dio.
Za firmu La Sejo&La Alen GmbH nema da brines.Ulja ima i u cilindru za kocnice i u motoru i u mjenjacu(getriebe).Ima i permanta u hladnjaku,remen kais dotegnut,bosch pumpa remontovana,spura nastelovana....Ja sam odlucio da prosirimo poslovanje i na cijelu jugoistocnu Evropu-Rumunija,Bugarska,Turska,Grcka....Dakle onaj slogan za kampanju:"KUPI OVAJ NOVI OS,DA BUDES HADZIJA A NE BOS" je preveden na vise jezika i vec se emituje na njihovim radio stanicama.Muzicka podloga je "Gara...." jer su ionako dole sve garave a i tekst pase-dole je "laka roba".Idemo u izvoz druze.
Nisi mi javio jesi li dobio onu kilu kafe "ZLATNA DZEZVA" a poslao sam ti uz nju i kilu kocke secera.Ova kocka ti sluzi da kada te mlada kad servira kafu upita: "HOCES LI SITNI SECER ILI CES UMAKATI" a ti naravno odgovoris "JA BIH UMOCIO"
Hajde rode,partneru u zdravlje i cuvaj mi se,
Sejo

yu-midi 20.08.2007 12:06

Evo posto je drug Blatusan toliko truda ulozio da bi nam olaksao rad sa klavijaturama
morao sam nesto da izmislim da bi mogao da se revansiram, i tako dosao sam na ideju i napravio sam upgrade na njegov OS.
Posto smo svi korisnici sa novim OS kompanije La Sejo & Alen vec napunili zamrzivace i pripremili dobru zimnicu,sa ovim novim upgrade moci ce te da popunite i vase konto.
Novi OS radi samo sa mojim univerzalnim ritmovima na kojima je programirano gdje svirate,da doticnoj osobi koja je narucila pjesmu daje signal stim sto kada pritisnete INTRO 1 ta osoba vam daje 50 € a na INTRO 2 /100 €.
Naravno posto nemaju neki dovoljno kesh-a vasa klavijatura sa novim upgrade ima mogucnos citanja svih kreditnih katrica VISA,MASTER CARD itd.. kao i sve ostale mogucnosti za transfer novca.

Kao sto sam napomenuo univerzalni ritmovi za sve klavijature !

Kao i do sada sve besplatno na Yu-Midi !

nele1 20.08.2007 13:42

hahahahahahahahahhahahahahahah

HAHAHAHAHAHAHAHA
OVAJ TI ABDEJT DO KOSKE
KAD CE BITI U PRODAJI
NEGO DA DODAM MORACES NA TOM ABDEJTU DA NADJES I
TO DA NAS ZOVU NA VISE SVIRKI TRAZE
POSTO OCIGLEDNO DATO HVALI
HEHEHEHEHE
POZDRAV

blatusan 20.08.2007 13:53

Evo, Big Bos postaje La Big Bos! Poguro je jako export OS´a!
Uzima ga svako! Pogotovo sa ovim update! A Nele jarane ta funkcija vec postoji ali moras predplatu placat i mora se aktvirat. A to te mejsecno kosta desna noga od crvene krave al pazi iskljuvico crvene!!

nele1 20.08.2007 13:56

OK

MA NACICEMO I CRNU AKO TREBA A TREBA
POZDRAV

Sejox 20.08.2007 14:24

Evo prilike da makar drugarski pozdravim "VELIKOG GAZDU" i da mu cestitam na ovom izvrsnom sajtu,gdje udruzenim snagama svi daju doprinos i svako nadje nesto za sebe ili poucno ili interesantno.Samo nastavite ovako.
Moj rodjak i partner Alen(Blatusan) ce sigurno komentarisati navedeni post jer je ON idejni tvorac novog OS-a.
Medjutim,posto sam ja sef "multinacionalne kompanije" La Sejo&La Alen GmbH ja sam odusevljen izlaskom ovog novog UPGRADE-a a mislim i svi ostali.Posto su svi korisnici obezbijedili zimnicu i ostalo,ovaj novi UPGRADE bi im omogucio i da otplate kredite za nove instrumente,da plate zaostale racune za struju,vodu,smece,da obnove garderobu,malo obraduju zene ili cure....pa ako sta kesa ostane nema vise kokuzluka.
E ovako "VELIKI GAZDA"-firma La Sejo&La Alen GmbH ti nudi drugarsku i poslovnu ponudu i to sljedece:
-Posto se piratima nemoze stati u kraj,da nebi bilo neovlascenog koriscenja tvog novog UPGRADE-a,to jest da to neko nebi downloadovao i prodavao nasa firma ti nudi BESPLATNU DISTRIBUCIJU tvog intelektualnog proizvoda(upgrade).Evo ja sam vec kaparisao citav vozni park i to sve legendarni Golfovi 2,obezbijedio mlade vozace za dostavu(ima i vozacica)....Ako je negdje nepristupacan teren obezbijedjeni su i traktori,brdski konji,i u krajnjem slucaju i golubovi pismonose.Nema da brines,svima ce biti uruceno i to naravno BESPLATNO a nasi troskovi su skromni doprinos.
Alen bi morao samo taj novi UPGRADE jos da prevede na satrovacki i distribucija pocinje.Ako ovo upali nece vise niko biti BOS a mogli bi svi biti makar "polovne" HADZIJE....

Alene rode,partneru nadam se da se slazes da ovo odradimo.Ipak nasa kompanija uvijk podrzava ove aktivnosti.

Zivio "VELIKI GAZDA" i budi mi zdrav i veseo
Sejo

blatusan 20.08.2007 15:12

Sto se mene ticee, odobreno!! Upgradde je za japance preveden na satrovacki a za nas fice peglice i yuge je na japanskom posto je to jedini jezik preko kojeg se svi razumijemo! Uzivaj te!

blatusan 20.08.2007 15:15

subota:
Modrica - Orasje 4:1
Velez - Sarajevo 2:2
Travnik - Jedinstvo 2:0
Zeljeznicar - Leotar 3:0

nedjelja:
Slavija - Celik 0:1
Posusje - Sloboda 4:1
Siroki Brijeg - Laktasi 1:0

Susret Zepce - Zrinjski na rasporedu je u utorak.

Tabela:

1. Modrica 6
2. Travnik 6
3. Celik 6
4. Siroki Brijeg 6
5. Sarajevo 4
6. Posusje 4
7. Laktasi 4
8. Leotar 4
9. Velez 4
10. Zepce 3
11. Zrinjski 3
12. Sloboda 3
13. Jedinstvo 3
14. Zeljeznicar 3
15. Orasje 3
16. Slavija 1
NA KOJEM JE MJESTU CELIK A NA KOJEM ZELJO :lol:

Sejox 20.08.2007 18:11

E Alene partneru da mi nisi rodjak reko bi ti za onu tabelu:"I CORAVA KOKA KOJE ZRNO NADJE" :) Medjutim posto su to sada partnersko-familijarni odnosi evo ulazem svoj maximum da mi nekako taj tvoj klub Celik udje pod kozu.Evo maloprije sam ukljucio i na ekvilajzeru stoji ZELJO 11 CELIK 10.Odma sam se utjesio, a druze vidjeces ti "PLAVE FURIJE" kada dobiju platu 400 Eura i premiju 100 Eura.Ma to ima da leti prijatelju.Ma kakvi meniskusi,zglobovi,ligamenti....Eto vidis prije utakmice sa Leotarom su dobili za topli obrok 50 Eura i odma 3-0.
Narode,kompanija La Sejo&La Alen je na trziste izbacila OS sa novim UPGRADE-om-FULL VERSION!!!!Sta sve nudi novi UPGRADE mogli ste procitati malo ranije u postu "BIG BOSA".
KO HOCE DA IMA PARA,NEVALJA MU VERZIJA STARA
A VERZIJA NOVA,NUDI ZIVOT IZ SNOVA
Alene dobro je sto si tako preveo.Probaj mozda prevest i na ESPERANTO i gotova stvar.

PONOVNI POZIV ZA RODJU ALMIRA.DAJ DA ZAVRSIMO ZAPOCETO

Veseli i zdravi bili,
Sejo

Alix 20.08.2007 19:18

Evo sad sam došo s posla,a sutra rano ode uzimati sebi auto...Kad budem sutra došo kući,maksuz ću da ti se javiv Sejo-moja legendo...A La Alenu se ne javljam do nadaljnjeg,da ga nije sramota još mi nije napravio OS za trahanu-Al neka nema veze,zatrebaće njemu La Sudžuk,pa će dobiti La Šipak! :lol: :wink: ...Pozdrav!

yu-midi 20.08.2007 21:28

eto kao sto svi vidite La Alix podvrdjuje mogucnosti novog
UPGRADDE-a coek kopuje KOLA e sad mozete da zamislite koja je to limuzina.
Posto vecina nas ima dosta slobodnih termina na kalendaru dopunili smo UPGRADDE.Na zavrsetku prvog bloka potrebno je samo da upotrijebite funkciju EN DING DING 1, i osigurali ste svirke za najmanje za 3 mjeseca,jedino necete imati tada dovoljno vremena za pauzu posto ljudi navaljuju trazeci vas na sve strane nepitajuci koja je cijena da svirate.
Eto zalosno ali sta ces prvi put sad u subotu radim za sretno razvedene,sve ostaje isto kao za svadbu samo mjesto maticara uzeli su sudiju :lol:

NAvaLI NARODE BESPLATNO NA Yu-Midi

Sejox 20.08.2007 22:42

Almire rodjo,legendo
Neka ti bude sretno sutra i da to auto bude nafakali i da te dobro slusa i ne batali se.Dobro otvori oci i nemoj da te ko izradi.Hvala sto si se makar na trenutak javio,a sutra cekam postu,po dogovoru.
Alene partneru,rode gdje je zapelo sa La Almirom.Zali se da mu nisi napravio neki OS.Hajde da La Sejo&La Alen GmbH kao firma nasem La Almiru na "BABINE"(skoro je postao otac) pokloni besplatno taj OS koji mu treba.Dobar je on drug pravo,i vidis da je dobar domacin.Kupuje drugar i auto i naravno da je sretan,pa da ga i mi malo poguramo.Ispuni mu tu zelju,pa da izgladimo situaciju.
E moj "BIG BOS".Ja puno pamtim u zivotu,ali za takav slucaj jos nisam cuo.Cuj dernek za rastavu braka.O tome bi trebale pisti novine.Kakav li je repertoar.Ili je mozda tako najbolje-Dok drugi pate,placu,marisu se,otimaju imovinu,ovi ce proderneciti i fajront.
Hajmo ljudi,novi OS je izasao,i vidite da treba mijenjati auta.Za sve informacije o cijenovniku zaduzen La Alen.
Zdravi i veseli bili,i podmladili vozni park,
Sejo

yu-midi 20.08.2007 22:45

pa ice ona rastajemo se mi .......
Sejo prijatelju ovaj UPGRADDE nebira :lol:

Sejox 20.08.2007 23:19

Veliki gazda drugaru,
Ako budu bila tri bloka onda novi UPGRADDE vjerovatno podrzava i sljedece:

PRVI BLOK: Rastajemo se mi....
DRUGI BLOK: Za njih dvoje vise srece nema....
TRECI BLOK: Na rastanku ispuni mi makar jednu zelju....

E ovaj treci blok je najzafrkaniji.Ko zna sta njima moze pasti na pamet.Nego,cuvaj se ti meni "BIG BOS",uzmi lovu i pravac kuci bez zadrzavanja.
Neka te sreca prati i veseo mi bio,
Pozdrav, Sejo

Alix 21.08.2007 06:44

Hvala na čestitkama ali Gazdo moj veliki,prvi put čujem za ovaj slučaj...Sad si ga nagrdio ko pravi...Zamisli da zasviraš neku tužnu pjesmu ili neku pjesmu iz njihovih prošlih dana pa da se podsjete kako su se zaljubili i voljeli...I da onda započne plačnjava i muke...I ko je glavni krivac?Gazda Mile :lol: ...A ja sam slušo živi primjer dole u Paraćinu gdje imam rodbinu---Ljudi (jako dobri muzičari) su došli da sviraju na sahranu...I pazi sad to-koji đavo da sviraju na sahrani kad to nije veselje već žalost.I kaže meni ovaj Dejan-brate mili napatili smo se ko nikad u životu...Kad počnemu neku tužnu one babe plaču ko blesave,sve suza suzu stiže...A kaže kad udarimo onako neku malkice veseliju,ista situacija---babe dreče ko blesave...I stvarno takve stvari mogu biti jako zeznute,al naš gazda će to da odradi profi kako on zna,pa možda i se i pomire pa od rastanka bude ponovo svadba,pa će gazdolino da napuni džepove...Pozdrav!

yu-midi 21.08.2007 07:42

:lol: odgodio sam svirku,morao sam da popravim ovaj UPGRADDE .
Jos nisi otisao po auto?

blatusan 21.08.2007 08:24

Auuuuu vidim krenilo je opasno sa produkcijom! Svaka cast postovani drugovi rodbino familijo i partneri! Ja sam evo tek usto tako da mi nidocega nije mozda lupit i koju glupost! Ko je to komme sviro na sahrani!?? A La Almir se voli malo zezat. On je prvi dobio OS za dzaba zato sto smo on i ja osnovili La Merhamet! A dobio je i Trahanu!
Ljudi nestalo mi je ovaca nema vise nsita za dzaba!! Pozurite sa OS´om treba mi CRVENO CRNIH KRAVA! :lol:

Sejox 21.08.2007 13:16

O Alene moj,familijo,rodbino,
URANIO ZORU PREVARIO.Ipak je nas Almir pravi RANORANILAC jer vidis da tek sto je svanulo,a on pise postove.A valja stici i po auto otici.Ma legenda je to,sve on stigne.Imas bratski pozdrav od njega,preko mene kao SAVJETNIKA.

Sto se tice svirke na sahrani,vjeruj da ja znam za jedan slucaj,a ako se neko sa ovog foruma sjeca moze to i potvrditi.Bilo je i na TV i u novinama.Dakle,nekih osamdesetih godina je preminuo legendarni kompozitor narodne muzike RADE JOVANOVIC(inace i veliki BOEM).Izmedju ostalog on je napisao i komponovao pjesmu: "KAD SRETNES HANKU" koju je maestralno otpjevao Safet Isovic.Ta pjesma je toliko zazivila u narodu da je svrstana u kategoriju sevdalinke.E njegova posljednja zelja,pred smrt,je bila da kad krene posmrtna povorka da mu svira narodni orkestar njegove pjesme.I tako je i bilo!!!!
Ali da bjezimo od ove tuzne i depresivne teme.Vidi partneru,posto sam ja poklopio jugoistocnu Evropu,jedan Bugarin mi nudi krdo crveno-crnih krava kao kompenzaciju za OS.Ja sam onog svog veterinara poslao u inspekciju tamo da ih testira imaju li ono KRAVLJE LUDILO ili ne.Ako bude sve u redu,neznam pase li ti i imas li ih gdje smjestiti.Znaci La Sejo&La Alen GmbH ide u EXPORT.

"BIG BOS" drugaru,jeli to tvoj UPGRADDE nije podrzavao onu pjesmu iz treceg bloka:NA RASTANKU ISPUNI MI SAMO JEDNU ZELJU
pa ga moras dogradjivati iz sigurnosnih razloga :)
Pripremi ti njega i za one:IZADJI IZ MOJE CASE,CASE LOMIM RUKE MI KRVAVE....
Mada bih ja licno volio ako ima kakva sa nazivom:POCELI SMO ZIVOT IZ POCETKA, pa da oni otjeraju tog sudiju,a uz tvoju pomoc i neka pocnu.
Svima pozdrav i veseli bili,
Sejo

Alix 21.08.2007 19:44

Nema auta... :cry: :( ...Danas sam stavio polog 40% na Leasingu ali tek sutra dobijam auto...Ma ne mogu dočekati jutro pa odem po njega...Auu...Ali sutra od La Alena očekujem OS da ga sturim sa 131HP na 200HP...La Alene ako hoćeš da smo još braća,večeras ti nema spavanja već jarane kako god znaš i umiješ da si noćas sastavio novi OS samo za VW Sharan...Pa ti sad ako me voliš,napravićep to za mene,a ja ti ako Bog da,šaljem prekosutra pošiljku La Pasulja i La Kobasica specialno helikopterom...Pozdrav!

blatusan 21.08.2007 19:58

Stavljeno. sa 131 na 531HP Uzivaj La Brate!!! Hajd na MSN la konferencija!

blatusan 12.09.2007 20:11

Idemo Dalje

hajmo ljudi idemo dalje sa prodavanjem i dilanjem Operativnih sistema za ovce i crvene krave!!!!!!!

mykeli 12.09.2007 22:34

Pa gde si na MSN...ajde javi se...zvezdo,buduceg radio programa...:D

blatusan 13.09.2007 07:38

Uhhhhhhhh! Jebo te taj pauk isprepada me! Sve kontam sad ce izletit vamo a ja papucu drzim u ruci da ga roknem nebil ispoo! Trebo si ovce stavit bolje bi bilo!!!Sala mala! To je jos u toku TOP SECRET 007 La Ovca!!!! Cujemo se :-)!

Sejox 15.09.2007 22:50

Pozdrav svima

Veliki pozdrav za sve koji su sa svojim postovima ucestvovali na ovoj temi a i za sve ostale naravno.Evo da se nakon predugog:rolleyes:perioda i ja javim.Prelistao sam ovu temu i zakljucio sam da sam bio kratak ko Fidel Kastro:">,ali nadam se da niko nije zamjerio na tome.
Vidim da ova tema ima 5 zvjezdica,i to je vec nesto.
Veliki pozdrav za mog jarana,rodjaka i poslovnog partnera:)>-La Alena.Rodjo vozdra,kako si mi,i kako nam je Mirsada.;)Gdje smo ono stali.Hocemo li nastavljati biznis,ili cemo ga bataliti,ili ide nesto novo.Vidim,covjece,ti si sada moderator,znaci nova funkcija-cestitam.
Specijalan pozdrav za neuhvatljivog vozaca VW SHARAN-a,B-)mog velikog druga Almira(gdje li je on sad,to niko ziv nezna).Almire,Almire,hoces li se vise javiti:mad:.A hoce,legenda je to,ali kad ce,to se nezna.:)
Pozdrav i svoj ostaloj raji,a oni znaju ko su.
Sejo

blatusan 16.09.2007 01:48

Sejo, familio partneru i sta ja znam prov pjan sam za ko letva sad sa plolja! sa mirsadom ide na boje al mi hladi! Almir je u bih imo je udes al mu je dobro! A mi idemo dalje! Kupio sam pa2xpro pa sam i od njega pomijesao par stvari! tako sada samo za mlade ovce dajem OS dakle stare mrcine nedolazi u obzir! i samo crveno crne krave!
pozdrav

Sejox 28.09.2007 21:35

Alene cestitam

Alene druze,familijo,partneru.
Evo otvorih stranicu i vidim da yu-midi ima i radio,a kako procitah ti si glavna fora;)kao DJ.Znaci da si u novom biznisu a nista me ne obavjestavas.Cestitam ti druze na "novom radnom mjestu" i da bude dobar repertoar i raja zadovoljna.Trenutno je radio "offline" a neznam od kada ti pocinje radno vrijeme.Znaci li to da zamrzavamo aktivnosti kompanije La Sejo&La Alen GmbH?
Posto sa Mirsadom ide dobro mora i muzika biti dobra.

PS:Nadam se da nisi probo pustati "Garu...." na ovom radiju.:)

Samo naprijed druze stari....

Pozdrav,
Sejo

blatusan 29.09.2007 13:48

gara ideli ide nema sa nasim biznisem nista a uskoro ide i radio za jedno pola sata

elvis_jukan 19.03.2008 19:51

samo se vi zezajte a znateli sta se desava sa trzisnom ekonomijom :confused:

Momak, ajd malo pogledaj kad je ovaj topic zadnji puta bio aktualan. Mislim prošlo je 6 mjeseci ...

harisfaz 01.05.2008 22:56

ovo je najjaca tema ikad postavljena na ovom site-u.... umro od smijeha

Trenutno vrijeme na Forumu 22:18

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org