![]() |
A i milje....:lol: Imas temu Klub miljenika miljea, tamo postavi sliku...:D
|
Stalak je samodelski naopravljen inace drugi mi je u garazi za transport ne cuvam kod kuce pozdrav
|
joj koje ste kljave nabrojali :D:d
ima li ko sta da posudi?? :D:D kakvog aranzera ili solo ,bilo sta ...primam sve :D:d |
moje igracke ...
od yamahe:
dsr2000 (a dsr1000 u podrum posto sam mu slomio e,f i g u prvoj oktavi, taj DSR1000 kupio meni cale pre 20 godina a tu je bio i stari bozin...) TX81Z, MU50, FB01 EMU ESI32 sampler sa cd i zip (ne koristim ga jel nemam nase boje...) SB live za SF2, a TASCAM 144 za VSTi uz Cubase 2.0 naravno tu su razliciti VSTi a najinteresantniji je GAJDE VST B-) proteus x je bio free download a i demo-program od sampletanka 2 nadam se da ce kraj maja jedan GW8 da upadne pa ne treba mi nista vise ... a ne vredi mi nista 2 dinara jel nemam miksetu a nju sam prodao i sada gledam na instrumente i cistim ih od prasine ... 8-X pozdrav svima |
klavijature
Tyros2 , Roland Fantom G6 , Paolo Soprani Dugmetara i Korg X50 sintisajzer
|
Au,Gega,burazeru,naoružan si do jaja.Pozdrav!
|
Ja pa 800 i od neki dan triton extreme 61.
Pozdrav |
korg pa2xpro , korg triton extreme 76 , korg 01/w fd , korg trinity plus ; veliki ljubitelj korga :)
|
Red je da i ja kažem šta imam.
Aranžer: "Patim" se sa Roland EXR 7 već neke 4 godine. Nije neka mašina, ali do sada mi je valjala. Čim je prodam (ako je uopšte iko želi kupiti), kupujem G 70 ili Korg PA 800. Solo: Korg TR 61 A kad počnem čitati šta ljudi sve imaju, razbolim se |
bunis se nesto skrba a ? :D a da ti kazem da ja imam casio ctk 811 ex, koji je posudjen :D a od svojih instrumenata imam weltmeister consonu i royal standard capellu i akusticnu gitaru melodije menges
|
polako i bez nervoze ;) sve ce to doci vremenom
|
Ne kolega, pogrešno si me možda razumio. ja se ne bunim nego se žalim na svoju opremu, a divim se drugima...
|
ajde ko ce znat, mozda i ti zaradis za pa 1x , prateci "malog ninđu" :D :D
|
Sve je moguće:D:D:D
Zaboravio si kalimera:D |
Ljudi, poceo ovaj "Fantom" da mi pada u svidjanje. Malo ga danas probao... Cudo od klavijature. Ali dobro, nije ovo tema "Sta cemo posedovati od klavijatura".
|
Korg Pa 50.Dosta mi sad za sad, slusa pravo.A namjeravam kupiti Pa 800 na ljeto dok se prvo upisem u srednju muzičku školu.Pozzz
|
Korg PA 50( imam samo njega),bolja mi i ne treba jer ne radim svadbe i narodna veselja a i kad počnem verovatno ću svirati samo harrmoniku i možda neku solo klavijaturu.
|
I uz sve te nabrojane kljave evo da se i ja pridružim s jednim jedinim običnim malim Yamaha TYROS3
Pozdrav! |
LOLE,kako te nije sramota i spomenuti to ˝smeće˝?!???!
|
eto vidiš ti makso kakvih sve ljudi ima,, on potpuno bez srama predstavlja tajros 3...:)
|
Uvijek sam bio vjeran Yamahi,od PSR 550 s kojom sam počeo,zatim veeeliki korak na Tyros1 i sad vrhunac Tyros3! Eto tako vam to ide kod mene...dosta radim,solidno naplatim,nemam vremena za djevojku i odmor,pa bar da si klavijaturu priuštim kako Bog zapovijeda...e
|
Pa,naravno i mi smo vjerni Yamahi(ja i Boych),nego nekako si nam skromno najavio Njeno veličanstvo Tyros 3,pa smo zato onako reagovali.Svaka čast!I ja dosta radim,ali,školujem dvoje djece itd,pa nisam još uspio ući u klub Tyros,ali nadam se uskoro bar Tyros 2.Pozdrav!
|
Korg PA800 za sada veoma zadovoljan!
Pozdrav za sve! |
Jos uvek samo 2xpro nazalost
|
Ja sam menjao klavijature........
Roland E80 Roland Fantom G6 |
Evo da se i ja upisem.
- Roland Fantom G6 - |
yamaha
@maxo 68
pozdrav A bre maxo.....spominjes vernost prema Yamahi a slikas se sas Korg ??:lol: Salim se ...treba izabrati ono sto pase i sta si covek moze priustiti bez obzira na Marku. Pooooozzzz;) |
pa 800.kućna upotreba. kad ga budem prodavao ,i tada će biti kao nov.zamislite "crne nisu dirane.
|
Za kucnu upotrebu :) Yamaha clavinova, mada planiram da uzmem yamaha dgx 630, imam korg Pa 500, M audio prokeys 88 , technics sx kn 930, u pregovorima sam oko nekog roland gw 7, a merkam i neki triton tr76, a vrh bi mi bio pa1xpro, ili pa2xpro(mada obzirom da sviram sebi za ljubav) i ovo sto imam je dovoljno:))))
Mada san mi je hammond B3 sa leslie zvucnikom:)))) |
i ja sam menjao sint... Fantom X6
|
1 Privitaka
..eto...
|
imal to cudo sampler da ga sebi kupim?? drmitavet??? jel se mogu nabaviti boje za njega lahko??? :)))))))))))))))
|
Kako da ne...imas prodavnicu u Diznilendu,ha,ha,ha.....drzi je Paja Patak....:lol:
|
korg pa800,a od danas i roland e80
Skupilo se para sta ces.:p |
Od nedavno Ketron Audya, Korg Oasys, opet M3 drugi, PA2X i imam OL Neko na probu.
|
Imal sta da nemas Nedime? =))
|
Do pre mesec dana skoro da NIJE imalo sta nemam, sad je malo namalilo bem mu.
Mislim ono sto sam gore napisao nije sve sto imam, to je sto sam samo dodao. |
Trenutno Extreme 61,Tr 61 i Gw8
|
Korg PA2X i Korg M3/radias
|
Citat:
|
Trenutno vrijeme na Forumu 23:50 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org