![]() |
Da li se i vama kolege cini da s novim o.s. 3.x.x pa4 ucitava mnogo brze?
Послато са Mi A2 уз помоћ Тапатока |
Pa4x 3.0.1 songbook tekst
Pitanje za vlasnike Pa4x koji rade na v3.0.1 ,a u songbook-u koriste i tekst.
Da li po stranici ima 8 redaka ili 7 ??? Negdje sam čini mi se pročitao da se sa najnovijom verzijom smanjio broj redaka sa 8 na 7, pa ako neko može da provjeri ,jer mi nekako nema logike osim ako se ne radi o nakakvom bug-u u najnovijoj verziji 3.0.1 |
Citat:
|
Jel nesto korisno uradjeno u zadnjem OS za PA4...
|
Ima osam redova texta u najnovijem os 3.1.0.
|
Jel probao neko najnoviju verziju o. S. 3.1.0 izasla mislim 8.jula?
Izgubila mi se direkt banka za vokalist.. Ima samo fabrika i user Ima li neko sličan problem? UPDATE sam radio sa prvo 2.0verzijom,pa onda 3.1. Dodato: Rešio sam problem.. Zaboravio sa uraditi posle dizanja sistema factory restore.. Znači obavezno posle update uraditi factory restore, pa onda ucitati svoj set.. |
Pozz Korgovci
Ima li kakvih naznaka da bi u buducem update OS uradili poboljsanja za ona ograničenja do čini mi se 15.000 multisemplova.Već sam došao do granice i nema dalje, iako sam set napunio do samo 700mb compresovanih a ide do 1,5 GB, al džaba? |
korg18
Probao sam zadnju verziju os 3.1.0,
Mnogo poboljsanja ima ali jedina stvar kod ucitavanja setova je to da svaki set koji se ucita ispise da je zasticen i da neke od semplova se nemoze ucitati,i koji god set da ucitas fale mnogobrojni multisemplovi vratio sam ponovo prethodni os 3.0.1 i sve savrseno radi,mnogo je tu jos sto trebaju da dorade za sada ostajem na ovom OS navedenom..... |
Ne znam da li na pravom mestu postavljam pitanje i unapred se izvinjavam ako sam pogresio.Kako se na novom OS NEXT V3 na korgu pa4x konvertuje MIDI TO STYLE.Nema vise ta funkcija.U record modu ima inport,ali to ni izbliza nije to.Pozzz drugari
|
Record- Style - treci button zove se Creator bot....
|
Hvala na odgovoru.Pozzz
|
|
KORG NEXT OS V4.0.0 ?
Da li je ovo testna faza ili? https://www.youtube.com/watch?v=cPkG...ature=youtu.be |
Piše ti u komentarima, fake.
Meni je bolja ova od prije godinu dana sa Zekoslavom, barem je originalna ideja :D https://www.facebook.com/muhittin.mc...7352821688062/ |
Hehe, vidjeo sam i tog Zjekoslava:D;),ali...
Cim ovi iz Korg Music Gear Lebanon pocnu nesto cackati odmah u skorije vrijeme pojavi se nesto novo za Korga:">. Evo sad najavljuju Korg PA 1000 MG gdje ce sa 300 otici na 400mb Ram i na cak 26.870 semplova, a mi na PA4X sa 3GB mozemo dostici 15.048 semplova.Čitam po forumima i veliki je pritisak na Korg Team da to isprave, naprave update na v4.00.Bilo bi lijepo da to programiraju prije izlaska KORGPa5X:p;),a mogu! |
Bio sam jucer kod covjeka koji je sredio svoj pa4x, razmisljao sam donedavno o kupnji pa3, ali ovo kad sam cuo, reklo bi se pao sam na dupe. Covjek, naravno, nikad zadovoljan zvukom kaze ceka pa5x, a kad pogledas sto mozes i trebas vise od ovog, ako nastimas i vise nego dovoljno.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 14:08 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org