![]() |
|
.....
Mogu da kazem TomyCroSound da ti je kutak ili ti mini studio dobar. Skockao si ga svaka cast.
|
Super ti je kutak!Svaka cast!!!
|
Bas lepo izgleda sa 2 monitora.Moracu da kupim jos jedan od 22 inca!Sad si me upalio!!!!
|
Lijepo je..svaka cast. Mene zanima ta mikseta posto sam takvu slicnu video ovdje na pijaci...htedoh kupiti za 60 eura je davao tamo onaj covijek.Marke solton
Jel tvoja bas ta marka ili neka druga i kakve su???Poooz |
Extra izgleda prostor.
|
Citat:
|
4 Privitaka
Nekoliko fotografija sa tonskih proba
|
@Zeki-Veki-Jel' ovo Dejan Jeknic pev.na drugoj slici?
|
Kolega Jefto, moj drug i veliki prijatelj pevac Dejan Jeknic je na prvoj i drugoj fotografiji. Nekoliko dana pred docek Nove godine, imali smo malo druzenje kod mene. Da li si mozda radio sa njim?
|
3 Privitaka
:">
|
Bgm fin prostorcic. :D
|
2 Privitaka
Evo malo da osvezimo temu. :)
|
okreni klavijaturu drugacije da ne gledaš u zid :lol: tako sam ja:lol:
|
Ekonomicnije mi je ovako, manje prostora u sobi zauzima a i koncentrisem se, nista me ne ometa. Jos Roma pa mi bas merak. :)
|
1 Privitaka
Posto mi je soba generalno sredjena (postavljen laminat, gletovanje, krecenje, PVC prozori...), evo nove slike :)
|
Extra, al' ti je lepsa ona posteljina sa medama.:)
|
5 Privitaka
evo ovako sad izgleda moja soba
|
@Millan
I ona je u opticaju, al' ova se trenutno koristi :D |
1 Privitaka
Malo sam sredio ordinaciju :)
|
Bravo DR.Vule:D
|
Auu @Vule blago tebi,ja bih se tu zatvorio ne bi izlazio,extra!:p;)
|
Milane ako si gledao film "Karalula" vidio si na pocetku na sta je dalmatinac "uzeo" ribu koju je trsio ;)
|
Nema bolje kombinacije od pa2x i G6,svaka cast za opremu.
|
1 Privitaka
Danas sam ponovio svoj radni prostor novim civilukom :D
|
http://http://www.facebook.com/profi...467.1187137954 Evo ovako izgleda kod mene, jbg nemam extra prostor jer sam podstanar pa sam morao da smjestim u dnevni boravak u jedan cosak.
Poz. Dodato: http://www.facebook.com/profile.php?...467.1187137954 |
Vule, ako ti nekim cudom nestane civiluk ne brini, kod mene je! :) Mnogo mi se svidja, prelep prostor. ;)
P.S. Kina, nema slika, nisi postavio. |
A to je neki ekstra civiluk za kacanje slusalica i kablova ili?:lol:Fino izgleda
|
A mister Vule, mogu li da pitam gdje nalaziš sve te muzičarske fazone? :)
|
**
Ja cu da ti objasnim...
Vule je kao avet....ima ga svugde i u svako doba....cas u Crnoj Gori ,cas u Svici ,Nemackoj.....(mislim da je trenutno u Turskoj :lol:.)...a ne bi me iznanadilo ako sutra navrati kod mene na kafu :D i znaju ga ljudi kao staru paru.... Covek putuje svetom ima svugde kontakte ,pa i vidi svasta . PS. Inace...slusao sam na radiju BUMBUM njegove numere...nije Vule ,,no name,,u Beogradu i okolini..spikerka ga nazvala Kraljem splavova :-) |
@EmirTotic
Nemogu da postavim sliku, kako ono bi sa stavljanjem.... |
1. Ides na direktan odgovor
2. Kliknes "dalje" i posle toga ides na upload fajlova. 3. Upload Fajla sa Vašeg Kompjutera i kliknes Browse nadjes slidzu i odaberes je. 4. Klikni na Upload i odgovoris na temu. To je sva mudrost. ;) P.S. Vule, naopako su Ray Charles-u dirke okrenute ili nije dobro video..! :-O :p Zezam se, vrh ti je civiluk. ;) |
1 Privitaka
Evo i mog skromnog setup-a
|
Super ti je radni prostor.Mnogo mi se svidja. ;)
|
E kolega Vex da hoce kod mene biti tako skroman prostor ne bi se bunio ni sekunde :)
|
1 Privitaka
|
Radni prostor
2 Privitaka
Evo,ovo je moj novi radni prostor :
|
Lijepa stolica i zavjese:)heheh salim se malo i klavijatura je dobra..sve najbolje i nek te dugo sluzi majstore....Pooz
|
@maxo
Al ti je "LOS" radno prostor!!!! A gde je Yamaha???? |
@ nesa band
mozd ga je i prodo bijo jena prodaju neki dan :) |
Trenutno vrijeme na Forumu 12:25 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org