![]() |
Citat:
|
radostan sam
Ljudi nakon vise od deset godina jaran me zove na svadbu da sjedim.Ma ne mogu da vjerujem da cu i ja malo uzivat.Neizmjerno sam mu zahvalan.
|
ja to jos nisam dozivio... uzivaj dok mozes...hehehe
|
Umorno..............................:sad::sad:
|
nikako vala, :sad:
ujutro u 8h polazem prekrsajno pravo i pravo privrednih prestupa. a prekrsaje nisam ni otvorio..sad cu..=)) |
Posle onakve svirke juce i dobre kinte osecam se veoma refresh-ovano.
|
uf.......00:4....jako,,,,jako,,,lose.....bit ce bolje znam ali.......ovoga trenutka....jako jako lose.......
|
ko da sam jeo govno od onog shto je vec pojeo...bljak skroz
|
:lol:uzeo si mi rijeci iz usta.....
Dodato: E......sada se osjecam jos losije.... |
Ja dobro....A, vi kako te???:lol:
|
Kao kuvana noga....*ebe me ova vrucina.....:(
|
Ja se danas osecam nikako uhvatila me ledja pa nemogu ni da se mrdnem.
|
Ja sam danas zalijepio na leđa neki antireumatik flaster i mogu ti reći da pravo godi.(ovo je već za temu˝Hajde da se hvalimo˝)To je boljka klavijaturista-bol u gornjem(thorocale)djelu kičme.Ja sam pokušao sve vrste fizikalnih terapija,šijacu masaže,Yoga i dr. i ništa ne pomaže,jedino ovi flasteri malo prolongiraju bol.Toliko,pozz.....
|
katastrofa sam,imam svirku a nije mi ni do mene ,sin mi je u bolnici imao operaciju i jbg..
|
umorno drama
|
Bas grozno.......................:(:(:(
|
Dosao sa svirke,svirao medicinskim sestrama,pa vi zamislite sad kako se osecam.
|
svrakane posalji jednu ovde da me vrati u zivot...dosao sam sa svirke kao sa kopanja,uh....
|
U cetvrtak citavu noc smo grilali i pili pa mozete zamislit kako mi je sad,pijem evo vec od jucer samo rasov a to je ako neko nezna sok od kiselog kupusa uuuhhh sve me boli hajd sad pozdrav Zeljko
|
Danas se osjecam sjajno, danas mi sunce sja, nije ovako bilo zadnjih sto godina, zadnjih sto godina... :lol:
|
zeljko cim si sstigao da pijes "sok od kielog kupusa" znaci da si se razbio,ali sad nema mrdanja iz kuce ustvari moras da budes blizu wc-a,inace bice opasno=))=))=))
|
odlicno vikend radi se a i valda ce nas se setiti nasa Plavkica mislim bio bi red nepostoji samo Tesla sa kaficom u parku ima i drugih koji piju ovaj piiiiiiivo!
|
pos.....
|
Super sto i Vama zelim
|
Danas nije lose.Nije vrucina,raspust.Cooliranje.
|
Osecam se na Intesu...:D Hehehe, ma lep dan, nije prevruce, bas onako kako mi odgovara :)
|
Nije lose od jutros, evo cekam kolegu pa se bacamo na vezbanje!PozZ
|
Sad sam dosao iz Sombora.Bio sam na zakletvi kod sestrica.Mozak mi prokuvao.
|
Mogao si produziti do mene na pivo da se rashladis.
|
Vozio sam neku rodbinu a da sam bio sam......cas posla.
|
Ok
|
Sada je sve OK................................... :"> ;) :rolleyes:
|
Prazno......
|
nesto me grlo boli ,ali za utehu znam od cega je,od hladnopg piva i cigara.
|
sranje!!!
|
Tako grozno da se ne moze opisati recima......................................:(:(:(
|
Umorno....
|
Osecam se odlicno.:)
|
evo osecam da se pivo dovoljno oladilo a i rostilj je u pogonu pa ziveli!
|
Tuzno.................................
|
Trenutno vrijeme na Forumu 05:48 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org