![]() |
Zdravo:)
|
Izvoli ja castim http://i433.photobucket.com/albums/q...Kriglapiva.jpg
|
U.....lepo izgleda, samo ja ne volem pivo....
|
Da li volis njega http://i579.photobucket.com/albums/s...ge_clooney.jpg
|
E, pa sad......8-}8->8->8->
|
Krijes nesto? :mad:
|
Svima koji danas slave Sv. Georgija, zelim Srecnu Slavu.
Onima koji nocas ostaju ovde , zelim laku noc.....:*:*:* |
malo off topic ...
uff .. jedva sam stigo u kafance ... dajte pive za sve .. a boga mi moze i za mene jedno ...
evo ja taman izaso iz corke de me drug neconix ubacio pre nedelju dana. jeste da sam malo kriv i hocu da se izvinim ako sam nekoga vredjao ... tema je bila boje fantoma u e50. ja reko da se izvinjavam kad ono drug neconix nije nista pitao nego odmah pucao :lol: a ja sam mislo da to samo drug kreso radi posto je serif, i svi znamo da serifi prvo pucaju pa onda pitaju .. :D pogledajte slobodno moje postove, mislim da nisam los drug. a u tom forumu de se to desilo nisam vredjao sinisu koji se na nekog drugog naljutio. bilo kako bilo, eto ja obecavam da cu samo tamo da se javim gde imam pojma i gde mogu da pomognem a ne da lupam i da se nerviram. eto i pivo stiglo. daj da sljuknem jedanput. ziveli ... samo jos da skinem ovaj lanac sa kuglom s noge ... nevolim ovaj nakit. |
|
~O)......Tesla jel da skuvam, i da donesem u park?
|
Koliko vidim,propade i ova kafana.:p
|
Bilo joj je sudjeno....samo se muzicari navukli u nju......:D
|
Jebi ga kako da radi kada mu radno vreme,vidim do 23.00 a osoblje je sve pendrek do pendreka,zaposlite dobre konobarice,dobre pevacice(uz pice delite i pancire)pa videcete sta je biznis,bar svima vama je to jasno,ne radite u poslasticare!!!(radio vam je lokal dok su u njega svracali Plavkica i drustvo ali sada vidim da su promenili lokal,ne dolaze vise kad im niko ne trazi neko sve samo pijandure i ono "aj da popijemo po jedno")
|
Pa,ko bre ovde radi?Ja kad god dodjem ono zatvoreno.
|
ma gazda nece muziku da placa, nego dovodio kexaroshe, pa sve rastjerao :(
|
ee mogu li ja naplatiti ,6 piva 4 konjaka i 3 pjesme dok se nije sve rasulo.
|
Kako da ne:3 pesme(siroko)30e i za to picence 20e,i sve O.K.;)
|
Samo sam svratila da Vas sve pozdravim, i punooooo mi nedostajete.....:*:*:*
|
ej plavkice jel to otvoreno kafance da nesto popijemo,evo brate idemo sa svadbu i imamo paru.
|
Pa, kafance je uvek otvoreno, nego slabo ljudi dolazi...
Verovatno se nema para....=)) Dodato: Bem ti, sta cu sama, ovdi, nema niki drustvo da mi pravi |
|
Jel radi ovo???
|
Vis' da radiii
|
oo opet otvoreno kafance ,stigla plavkica idemo na pice
|
Ae,ja castim.Sta pije kafana,sta jede basta?
|
mogu li uc ako sam maloljetan, nemam jos osobne :)
|
Udji, slobodno, ovde ionako niko nema l.k. ......=))
|
hehe ajde ti plavkice sada ponaplacuj ovo i to sa muzikom obavezno.
Dodato: jeftibgd naplati cak tri pjesme koje je pjevao u kafani |
jel plavkica peva?
|
he ja mislim da plavkica i pjeva i kasira u ovo kafance jer bez nje nema ni kafance hehe
|
plavkice kad dodjes da se javis chichi:D
|
Kome bwe, da se javim????
|
pa da se javis chichi,hehhe.zezam se malo.ti si jedino zensko u ovoj kafani a znas oni matori kad dodju,oni kazu:''mala dodji ovamo kod chiche".ako si se nasla uvredjena onda izvini
p.s. morao sam malo da te potkacim,red je:D |
Pa, sad, ako moras......
=))=))=)) |
morao sam,to je bilo jace od mene=))sad vise ne moram.sta pijes,evo ja cu da odem do sanaka da donesem pice;)
|
Pijem voduuuuu....Aj je ponesi, ali sa ledom
|
|
ja nepiti.:lol:kakva kafana ... navatala me murja i napisala kaznu.od sad samo kisela ako sluzite=))
|
jes brate munja to ti je isto ko kad se nalijes ko stoka, pa ili povracas ili molis boga da povratis a ne mozes, pa kazes nikad vise :D koliko sam puta dosad samo rekao to :)
|
Meni je uzrecica "Necu da pijem vise" a kad se ide negde u zivot uvek se ide mojim kolima i retko kad se desi da ne pijem:D ali zato imam dva ortaka koji slabo piju pa tako lako nadjem sofera i nema kazni niti problema sa murijom:) ,juce smo se potrpali nas 7 u kola i pici (audi 80) :)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 08:04 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org